Özejder Sosyal Bilimler Lisesi İnşaatı Hızla Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Özejder Sosyal Bilimler Lisesi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Özejder Sosyal Bilimler Lisesi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Çorum Valisi Sabri Başköy, hayırsever işadamı Atilla Özejder tarafından Çorum Anadolu Öğrenmen Lisesi yanına yaptırılan Özejder Sosyal Bilimler Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

21.09.2013 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Valisi Özejder Sosyal Bilimler Lisesi'nin inşaatını inceledi. İncelemeler sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ve Milli Eğitim Şube Müdürleri Müslüm Kılıç ve A.Gökhan Eriş ile Ali Özejder de hazır bulundu.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2004/48 nolu projesi olan ve 7000 m² alana, 21 derslikli olarak yaptırılan, Özejder Sosyal Bilimler Lisesi'nin süratle devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Başköy, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ve Ali Özejder'den inşası devam eden okul hakkında bilgi aldı.

Özejder Sosyal Bilimler Lisesi'nin faaliyete girmesi ile ilimizdeki bir okul eksikliğinin daha tamamlanmış olacağına vurgu yapan Vali Başköy, ilimizdeki öğrencilerin tercih yaparken yeni bir alternatifleri daha olacağını ifade ederek, inşaatın tamamlanması ile Çorum'un güzel bir okul kazanacağını belirtti. Vali Başköy, aynı zamanda okulu yaptıran Özejder ailesini tebrik ederek, bu hayırlı hizmetin diğer ailelere de emsal teşkil edeciğine inandığını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özejder Sosyal Bilimler Lisesi İnşaatı Hızla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement