Bebek, anne ve anneannenin ölümden döndüğü kaza kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Bebek, anne ve anneannenin ölümden döndüğü kaza kamerada

İstanbul'da, içerisinde 1 yaşındaki bebeğin de bulunduğu otomobil, önce kaldırıma sonra çöp konteynerine çarparak durdu. Kaza anbean güvenlik kamerasına yansırken bebek, anne ve anneanne şans eseri yara almadan kurtuldu.

18.10.2019 09:30  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Maltepe ilçesinde meydana gelen kazada bir araç takla atıp yan yattı. Aracın içerisindeki bebek, anne ve anneanne şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Aracın içerisinden çıkarılan anneannenin feryat ederek bağırması ve kaza anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

 <a class='keyword-sd' href='/bebek/' title='Bebek'>Bebek</a>, anne ve anneannenin ölümden döndüğü kaza kamerada

OTOMOBİL ŞAHA KALKTI

Kaza, geçtiğimiz günlerde İstanbul'un Maltepe ilçesinde meydana geldi. Yolda seyir halinde olan bir araç sürücüsü, virajı dönmek için direksiyonu kırdı. Bu sırada karşıdan gelen, içerisinde 1 yaşında bebeğin bulunduğu aracın sürücüsü, dönen araca çarpmamak için ani fren yaparak direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan araç önce kaldırma ardından çöp konteynerine feci şekilde çarpıp şaha kalktı.

BEBEK, ANNE VE ANNEANNE KAZAYI YARA ALMADAN ATLATTI

Takla atıp yolda yan yatan aracın içerisinde bulunan 1 yaşındaki bebek, anne ve anneanne, şans eseri kazayı yara almadan atlattılar. Çevredekiler, araç içerisinde kalan yolculara yardım ederek araçtan dışarı çıkardı. O sırada anneannenin feryat ederek diğer aracın sürücüsüne tepki gösterdiği görüldü. Öte yandan bebeğin araçtan çıkarıldığı esnada uyuyor olduğu öğrenildi.

Bebek, anne ve anneannenin ölümden döndüğü kaza kamerada

GÖRGÜ TANIĞI OLAYI ANLATTI

Olaya tanık olan esnaf, "Bir araç caddeye doğru dönmek istedi. Karşı taraftan gelen bayan ise panik yaparak çöp konteyneri ve kaldırımdaki babaya çarpıp takla attı. İçinde bebek de bulunmaktaydı. Arabanın çarpma ve devrilme anını ben dükkanın içinden gördüm. Koştuk hemen çocuğu anneyi ve büyükanneyi çıkardık. Araçta 3 kişi vardı" dedi.

Bebek, anne ve anneannenin ölümden döndüğü kaza kamerada

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

1 yaşındaki bebek, anne ve anneannenin ölümden döndüğü feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otomobil sürücüsü, dönen otomobile çarpmamak için manevra yaparak kaldırıma, ardından çöp konteynerine çarpıyor. Şaha kalkan araç takla atıp yan yatıyor. Araçtakiler çevredekilerin yardımıyla dışarı çıkartılıyor.

Bebek, anne ve anneannenin ölümden döndüğü kaza kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bebek, anne ve anneannenin ölümden döndüğü kaza kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ufuk : Kadınları iki kere sınava sokmak lazım panik yapmış fren yerine gaza basmış biraz beklese sıkıntı olmuyacakmış verilmiş sadakası varmış geçmiş olsun 1 0 Yanıtla

Advertisement