Özel Alev Okulları Yılbaşı Kutlamaları - Son Dakika
Eğitim

Özel Alev Okulları Yılbaşı Kutlamaları

Özel Alev Okulları Yılbaşı Kutlamaları

Alev'de 2012, öğretmenler yemeği ve öğrenciler partisiyle 2 gün üstü üste kutlandı!

03.01.2012 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birçok kültürü bünyesinde barındıran Özel ALEV Okulları'nda yeni yıl; 29 Aralık'ta öğretmenlerin gerçekleştirdiği yemek ve 30 Aralık'ta okulun öğrencileri için düzenlediği partiyle 2 gün üst üste kutlandı! Türk ve yabancı öğretmenler 2012'yi kendi kültürlerini yansıtan yemekler yaparak kutlarken, öğrenciler ertesi gün düzenlenen partide yeni yılı dans ederek karşıladılar.

Özel ALEV Okulları, çok kültürlü ortamda büyüyen çocukların topluma uyum sağlamasının daha kolay olacağı düşüncesiyle, öğrencilerine başta öğretmenleri aracılığıyla örnek oluşturuyor. Her etkinliğinde çok kültürlülüğünün bilinciyle, yabancı öğretmenlerinin kültürel özelliklerini de öğrenci ve velileriyle paylaşan okulda; her sene yeni yılda, tüm öğretmenler kendi yemekleriyle katıldıkları bir kutlama düzenliyor. Hazırladıkları yemekleri, yemekhanede kurulan masalarda, açık büfe olarak paylaşan öğretmenler; yeni bir yıla birlik ve beraberlik içinde giriyor.

Okul, öğrencileri için düzenlediği partide ise, öğrencilerini bir araya getirerek müzik eşliğinde eğlenmelerini sağladı. Öğrenciler; partide dans etmelerinin yanı sıra, şarkılar söylediler ve langırt ile masa tenisi oynadılar. Öğrencilere ayrıca, kurulan stantla pamuk şekeri ikram edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Özel Alev Okulları Yılbaşı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement