Ardahanlı Melike Taşçı'ya Tuzla Kaymakamı'ndan Destek Sözü - Son Dakika
Güncel

Ardahanlı Melike Taşçı'ya Tuzla Kaymakamı'ndan Destek Sözü

Ardahan’da kardeşinin oynadığı tüfeğinin ateş alması sonucu yaralanan ve felç olan Melike Taşçı’nın tedavisine İstanbul’da devam ediliyor.

04.08.2018 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'da kardeşinin oynadığı tüfeğinin ateş alması sonucu yaralanan ve felç olan Melike Taşçı'nın tedavisine İstanbul'da devam ediliyor. Küçük kızı tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, 6. sınıf öğrencisi Melike'nin tedavisi süresince özel eğitim alarak arkadaşlarından geri kalmayacağı sözünü verdi.

Ardahan'da geçtiğimiz yıl kardeşinin oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu yaralanan ve felç olan Melike Taşçı'nın İstanbul'a tedavisine devam ediliyor. Tuzla Devlet Hastanesinde tedavisi süren Melike'yi, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ziyaret ederek son durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakam Çalışır'a ziyaretinde Tuzla Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Selçuk Bozhalil ve ekibi eşlik etti. Melike'nin yatmaktan vücudunda oluşan yaraların da iyileşmeye başladığı öğrenildi.

Kaymakam'dan küçük kıza eğitim sözü

Kaymakam Çalışır'ın kendisini ziyaret etmesinden ve tedavi masraflarını karşılamasından memnun olan küçük Melike, Kaymakam Çalışır'a bir buket çiçek verdi. Bunun üzerine duygulanan Kaymakam Çalışır, Melike'nin elini öperek teşekkür etti. 6.sınıf öğrencisi olan Melike'ye tedavisi süresince özel eğitim alarak arkadaşlarından geri kalmayacağı sözünü veren Kaymakam Çalışır, daha sonra küçük Melike'nin anı defterine duygularını yazdı.

"Devlet olarak yavrumuzun tedavisini sağlayacağız"

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, "Melike kızımızın son durumunu yerinde görmek ve öğrenmek için ziyarette bulunuyoruz. Çocuğumuzun tedavisini devlet olarak biz üstlendik. Maddi olarak gelirlerinin olmadığını tarafımıza bildirdiler. Biz de devlet olarak yavrumuzun tedavisini sağlayacağız. Yavrumuza Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ardahanlı Melike Taşçı'ya Tuzla Kaymakamı'ndan Destek Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yabancı öğrencileri ağırladı
    16:42 Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yabancı öğrencileri ağırladı

    Polonya, Portekiz ve Danimarka'dan gelen öğrenciler Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli'yi ziyaret etti. Başkan Şehirli, öğrencilere hoş geldiniz diyerek, şehirlerini ve ilçelerini tanıtmalarını istedi. Ayrıca, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

  • Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor
    16:39 Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor

    Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından düzenlenen 'Edebiyatta Çeviri ve Karşılıklı Öğrenme' konulu seminer, Türkiye ve Çin'den yazar ve şairleri bir araya getirdi. Seminer, Türklerin Çin edebiyatına olan ilgisini ortaya koyarken, Türk yayıncıların Çin'deki etkinliklere katılımı iki ülke arasındaki bağları güçlendirdi. Kırmızı Kedi Yayınevi, Çin'de ofisi bulunan ilk Türk yayınevi olma özelliğini taşıyor ve Çin edebiyatından daha fazla yazarı Türkiye'ye kazandırmayı hedefliyor.

  • Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohumları Üreticilere Hibe Etti
    16:37 Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohumları Üreticilere Hibe Etti

    Bodrum Belediyesi tarafından Atalık yerli tohumlardan üretilen fideler üreticilere hibe edildi. Atalık tohumlardan üretilen fidelerle 1,5 milyonluk tasarruf yapıldı.

  • Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor
    16:37 Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor

    Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ilaçlama servisi ekipleri, ilçe genelinde 6 araç ve 16 personelle ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Nazilli halkının rahat bir yaz geçirmesi ve hastalıkların önüne geçebilmek için periyodik aralıklarla gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları son dönemde yaz sıcaklıklarının erken başlamasıyla hız kazandı.


Advertisement