Özel Çocukların Hayali Bir Günlüğüne Gerçekleşti - Son Dakika
Yaşam

Özel Çocukların Hayali Bir Günlüğüne Gerçekleşti

Özel Çocukların Hayali Bir Günlüğüne Gerçekleşti

Bartın’da, engelliler haftası nedeniyle özel eğitim okulunda okuyan çocuklara Bartın Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü bir etkinlik düzenledi.

16.05.2018 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da, engelliler haftası nedeniyle özel eğitim okulunda okuyan çocuklara Bartın Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü bir etkinlik düzenledi.

Bartın'da, engelliler haftası nedeniyle özel eğitim çocukları Bartın Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğünün sürpriziyle bir günlüğüne hayallerini gerçekleştirdiler. Ekiplerce okullarından alınarak siren sesleri eşliğinde şehir turu attırılan çocuklar, İl Emniyet Müdürü Ogün Vural'ı makamında ziyaret etti. Makamda gerçekleşen ziyarette çocuklar İl Emniyet Müdürü Ogün Vural ile sohbet ettiler. Ardından İl Emniyet Müdürü Vural eşliğinde hizmet binasını gezdiler, telsiz anonsuyla ekiplere talimat verdiler.

Daha sonra trafik ekiplerine gezerek bilgiler edinen çocuklar bomba imha ekibini ziyaret ettiler. Ziyaretlerinin ardından çevik kuvvet ekibine de uğrayan çocuklar polislik hakkında bilgi aldılar, ardından bölgedeki trafik uygulama noktasına geçerek gelen araçlardan ehliyet ve ruhsat sorgulaması yaptılar.

Etkinlik üzerine açıklama yapan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Gürsel Dedeağaoğlu, "Malumunuz engelliler haftası nedeniyle başta İl Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğümüzce çorbada bizimde tuzumuz olsun diyerek böyle bir etkinlik düzenledik. Bugün öncelikle ilk olarak çocuklarımızı okulda giydirdik daha sonra Emniyet Müdürlüğüne getirip İl Emniyet Müdürü Ogün Vural'ı makam odasında ziyaret ettiler. Ziyaretinin ardından haber merkezi, trafik ekiplerini, bomba imha ekiplerini, çevik kuvveti gezerek bilgiler edindiler" dedi.

Özel eğitim öğrencisi Zeynep Temel ise, "Bugün bizim için çok güzel bir gündü, biz bugün ilk olarak İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettik, daha sonra emniyeti gezdik ve haber merkezine gittik yangın ihbarı verdim her şey çok güzeldi her şey için herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Özel Çocukların Hayali Bir Günlüğüne Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti
    19:14 Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dinar, Edirne'nin gastronomi turizmi için çalışmalar yürütmekteydi. Cenaze törenine birçok kişi katıldı.

  • Çorum'un Alaca ilçesinde yağmur duası edildi
    19:03 Çorum'un Alaca ilçesinde yağmur duası edildi

    Alaca Belediyesi, bayar ayarlarının kurak geçmesi nedeniyle yağmur duası etkinliği düzenledi. Cuma namazının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan ile birlikte yağmur duası yaptı.

  • İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    18:58 İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Büyükçekmece'de yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, bir kısmı yan yola girerken bir kısmı da D-100 kara yolunu kapattı. Yolcuların tahliye edildiği kazada bir kişi hafif yaralandı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ankara istikameti bir süre trafiğe kapanan D-100 kara yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Otobüsün bir kısmının çekilmesinin ardından trafik akışı tek şeritten sağlanmaya başlandı.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.

  • Muğla Datça'da Çocuk Evleri Sitesi Projesi Temel Atma Töreni Düzenlendi
    18:43 Muğla Datça'da Çocuk Evleri Sitesi Projesi Temel Atma Töreni Düzenlendi

    Muğla'nın Datça ilçesinde, Hazineye ait 15 bin metrekarelik alanda beş villa tarzı dubleks çocuk evi ve hizmet birimlerinden oluşacak çocuk evleri sitesi projesinin temsili temel atma töreni düzenlendi. Törene Datça Kaymakamı Murat Atıcı, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, Kadın İşgücünü Geliştirme ve Yaygınlaştırma Derneği (KİGDER) Başkanı Menşure Yavuz ve dernek üyeleri katıldı. Kaymakam Atıcı, projenin tamamlanmasıyla 50 çocuğa hizmet vereceklerini belirtirken, Dernek Başkanı Yavuz da projeye destek verenlere teşekkür etti. Ayrıca etkinlik kapsamında sanatçı Suavi'nin konser vereceği duyuruldu.

  • Antakya'da otomobilin motor bölümüne sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı
    18:24 Antakya'da otomobilin motor bölümüne sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde park halindeki bir otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kedi yavrusunu sıkıştığı yerden çıkararak doğal ortamına bıraktı.

  • Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü
    18:21 Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

    Ankara'da 36 yaşındaki bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a oğlunun telefonundan "Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum" mesajı gönderdi. Oğlunun yanına gitmek üzere kapıyı açan Yonca Kazan Coşkun, bu sırada içeri giren boşanma aşamasındaki eşi tarafından önce tecavüze uğradı, daha sonra da bıçaklanarak öldürüldü.


Advertisement