Özel Ders Sektöründe İphone ! - Son Dakika
Teknoloji

Özel Ders Sektöründe İphone !

Apple geçen hafta iOS 7 ile birlikte Shadow Puppet isimli yeni iPhone uygulamasını tanıttı.

08.10.2014 02:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Apple geçen hafta iOS 7 ile birlikte Shadow Puppet isimli yeni iPhone uygulamasını tanıttı. Shadow Puppet, iPhone sahiplerinin telefonlarında konu anlatımlı ders videoları ve slaytlar oluşturmalarına olanak tanıyan oldukça kullanışlı bir uygulama.

Shadow Puppet isimli yeni iPhone uygulaması kullanıcıların telefonlarından anlatımlı ders videoları ya da fotoğraf slayt gösterileri oluşturmasına olanak tanıyor.

Kullanıcılar galerilerinden fotoğraflar seçip onları paylaşmak istedikleri şekilde düzenliyorlar ve slayt gösterilerini anlatmak için telefonun ses kaydedicisini kullanıyorlar. Daha sonra Puppets adlı videoları doğrudan sosyal medyada paylaşabiliyor ya da onları mesaj veya e-posta aracılığı ile aile ve arkadaşlarına gönderebiliyorlar. Ayrıca kullanıcılar Puppet videolarını kişisel blog ve websitelerine embed edebiliyorlar (gömebiliyorlar).

Uygulamanın Android versiyonu ufukta görünse de şimdilik yalnızca iOS'e uyumlu. Eminiz ki birçok Android kullanıcısı şimdiden Shadow Puppet'ı dört gözle beklemeye başladı bile.

prada outlet

portafoglio prada

cheap air jordan

prada wallet

portafoglio prada

portafoglio prada

timberland scarpe online

hermes uk

mulberry sale

jordan pas cher

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Özel Ders Sektöründe İphone ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement