Özel güvenlik görevlisi intihar etti, yakınları gözyaşlarına boğuldu - Son Dakika
3.Sayfa

Özel güvenlik görevlisi intihar etti, yakınları gözyaşlarına boğuldu

Adana'da bir kamu hastanesinde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 2 çocuk babası Muhammet Y., yaşadığı evde kendini iple asarak canına kıydı.

15.02.2020 10:21  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, bir hastanede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Muhammet Y. (32), kendini iple asarak intihar etti. Genç adamın yakınları ise evinin önünde dakikalarca gözyaşı döktü.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi'nde, 2 katlı bir evde meydana geldi. Bir kamu hastanesinde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 2 çocuk babası Muhammet Y., sabah işe gitmedi. Muhammet Y.'yi merak eden iş arkadaşları evine gitti. Kapıyı açan eşi, kocasının teras katta olduğunu söyledi.

Özel güvenlik görevlisi intihar etti, yakınları gözyaşlarına boğuldu

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yukarı çıkan eşi ve arkadaşları, Muhammet Y.'yi boynunda iple yerde hareketsiz halde yatarken buldu. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekibi tarafından yapılan kontrolde Muhammet Y.'nin öldüğü belirlendi. Polisin ilk incelemesinde Muhammet Y.'nin, kendini iple astığı, ancak bir süre sonra ipin ağırlığı taşıyamayıp koptuğu tespit edildi. Acı haberi alıp, Muhammet Y.'nin evinin önüne gelen yakınları, sinir krizi geçidi.

Özel güvenlik görevlisi intihar etti, yakınları gözyaşlarına boğuldu

25 YIL ÖNCE BABASINA TREN ÇARPMIŞ

Muhammet Y.'nin komşuları genç yaşta yaşamına son veren güvenlik görevlisinin ekonomik ya da ailevi bir problemi olmadığını belirterek, ölümünün kendilerini şoke ettiğini söyledi.

Özel güvenlik görevlisi intihar etti, yakınları gözyaşlarına boğuldu

Bu arada, Muhammet Y.'nin babası Duran Y.'nin 25 yıl önce iş yerine giderken tren çarpması sonucu hayatını kaybettiği ve Muhammet Y.'nin babasız büyüdüğü öğrenildi.

Özel güvenlik görevlisi intihar etti, yakınları gözyaşlarına boğuldu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Özel güvenlik görevlisi intihar etti, yakınları gözyaşlarına boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • Her 3 gençten biri işsiz. Emeklilik hayal. : Celladına aşık olmuşsa bir millet, ister ezan ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, müstehaktır ona her türlü zillet. 48 7 Yanıtla
  • filozof: 18 yılda ülkeyi adeta mezarlığa çevirdiler agzına kdr suriyeli doldurdular türkleri aç işsiz bıraktılar gercek bu 40 14 Yanıtla Ad: Bi bitmediniz şizolar 1 1 Mandıracı: Bilader adamın maddi bir sıkıntısı yokmuş. Üstelik çalışıyorken. Karısı normal bir sabah gibi gelenlere kocasının üst katta olduğunu söyler ve yukarı çıkarlar adam ölü. Yani nerden ne çıkardın.. Sizleri anlamak gerçekten zor.. Allah kimsenin aklını yitirtmesin. 0 1 Froyd: İnsan yaşama sevincini yitirdikçe, umutları tükenir. Umudu tükenen toplumlar kaosa sürüklenir. Terör, şiddet, radikalleşme ve savaşlar böyle zamanlarda ortaya çıkar. İnsanı asıl çaresizlik öldürür. 0 0
  • Hani: Türkiye Türk lerindi yazıklar olsun kendi milletine bu kadar düşmanlık eden başka bir devlet var mı dünyada 45 7 Yanıtla
  • Eda: Tunç gibi sersemler konunun suriyelilerle bağı ne ? Aptal mısınız 11 40 Yanıtla Sen troll müsün : 40 milyar dolar bizim paramız değil mi? Ne hakla Suriyelilerle harcanıyor ? Bunca işsizlik varken milyonlarca Suriyeli nasıl iş buluyor? Biz askerlik yaparken Suriyeliler burda nargile içmiyor mu? Biz hastane ilaç için para öderken SGK pirimi öderken Suriyeliler beleş yaşamıyor mu? 23 1 Fatih: Sen vatan kaçkını suriyelilerin bekçisi misin avukatı mısın ? Hastane bana 15 gün içinde randevu bile vermiyor bunlar bismillah iceri dalıyorlar bu ne rezillik ? Bir de sağlık sistemini düzelttik diye geziyorlar geçin bu hikayeleri. . 11 0 : Surıyelileri getireceğine Avusturalya ya daki develeri getırseydı daha hayırlı olurdu. 11 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement