23 Nisan'a Damga Vuran Cinayet Kameralarda! Travesti, Genci Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

23 Nisan'a Damga Vuran Cinayet Kameralarda! Travesti, Genci Bıçaklayarak Öldürdü

Bursa'da bir genç, yolda tartıştığı travesti kendisine küfür edince evine kadar takip edip travestiyle kavga etti. Travestinin bıçakladığı genç, hayatını kaybetti.

26.04.2018 09:24  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da bir genç, yol verme meselesi yüzünden tartıştığı travesti tarafından bıçaklandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken 20 yaşındaki genç hastanede hayatını kaybetti.

KAVGA ETTİĞİ TRAVESTİ KÜFÜR EDİNCE EVİNE KADAR TAKİP ETTİ

20 yaşındaki Görkem Bayraktar trafikte aracı ile giderken, şüpheli Derya Y. (49) ile yol verme meselesinden tartıştı. Tartışmanın ardından Derya Y, küfrederek, meydanda bulunan evine gitti. Bayraktar, Derya Y.'nin ettiği küfrü içine sindiremeyip, arkasından takip etti.

 <a class='keyword-sd' href='/23-nisan/' title='23 Nisan'>23 Nisan</a>'a Damga Vuran Cinayet Kameralarda! Travesti, Genci Bıçaklayarak Öldürdü

EVİNE GİREN GENÇ, TRAVESTİYLE BOĞUŞURKEN BIÇAKLANDI

Kapıyı çalmaya başlayan Bayraktar, kapıyı açan Derya Y. ile kapıda boğuşmaya başladı. Derya D. cebinden çıkardığı bıçakla Bayraktar'ı karın bölgesinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Derya Y'nin Görkem Bayraktar'ı yaralayıp kaçtığı o anlar ise bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı.

23 Nisan'a Damga Vuran Cinayet Kameralarda! Travesti, Genci Bıçaklayarak Öldürdü

KAN KAYBEDEN GENÇ, CADDEDE YERE YIĞILDI

Ağır yaralı olan Bayraktar, peşlerinden koşmaya çalışsa da, aşırı kan kaybettiği için yolun karşısında bulunan büfenin önünde yığılıp kaldı. Büfe çalışanları yaralı halde yerde yatan Bayraktar'ı görünce hemen ambulansı aradı. Büfe çalışanları Bayraktar'a su vererek kanı durdurmak için tampon yaptı.

23 Nisan'a Damga Vuran Cinayet Kameralarda! Travesti, Genci Bıçaklayarak Öldürdü

İKİ GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDA OLAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan Görkem Bayraktar yoğun bakıma alındı. Bayraktar'ın karın bölgesinden bıçakla derin bir kesik olduğu ve bağırsaklarının parçalandığı öğrenildi. İki gündür yoğun bakımda olan Bayraktar bu sabah saatlerinde yapılan müdahalelere rağmen kurtulamadı.

23 Nisan'a Damga Vuran Cinayet Kameralarda! Travesti, Genci Bıçaklayarak Öldürdü

TRAVESTİ KISKIVRAK YAKALANIP TUTUKLANDI

Polis ekipleri çevrede yaptığı kısa süreli araştırma sonucu şüpheli Derya Y.'yi, kıskıvrak yakalamayı başardı. Derya Y, ifadesi alındıktan sonra hastaneye götürülerek sağlık kontrollerinden geçti. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Görkem Bayraktar, Demirtaşpaşa Mahallesi'nde bulunan Timurtaşpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazını müteakip toprağa verildi. Acılı anne ise cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı.

23 Nisan\'a Damga Vuran Cinayet Kameralarda! Travesti, Genci Bıçaklayarak Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 23 Nisan'a Damga Vuran Cinayet Kameralarda! Travesti, Genci Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (47)

  • Zeynep: Bence bu travestileri bütün dönmeleri topları gay leri hepsini belediye zehirlemeli hepsini den bu ülke kurtulmali ayrıca ölen kişiye de allahtan rahmet diliyorum çok çok üzüldüm yazık olmuş ailesine baş sağlığı diliyorum dilerim bunu yapan bedelini sonsuza kadar odesin 32 24 Yanıtla
  • Rego: Bursa'nın yarısı zaten travesti diğer yarısında gizli adam çıkmaz 22 25 Yanıtla Yorumcu : Ezik rego Gel bursayada adam nasil olur gorursun. 15 4 B1616: Rego. BURSA BUYUK ŞEHİR HERTURLÜ İNSAN VAR AMA HERKESİ KENDİN GİBİ GÖRME.. 7 1 YILDIRIM: ÇOK DOĞRU. 5 1
  • Adel: Yolda erkek arkadasımla yürüyordum birden bir travesti omuz attı .birde laf attı ona sen mi layıksın diye ? Ruhsal hastalar anlıyorum bedensel ikilemden dolayı toplum baskısıda var tamam ama bunlar harbi edepsiz azgın ve pislik tabi iclerinde muhakkak iyi insanlar yok mu var olmaz mı? Ama gercekten o gün dedim gebersinler dedim 29 0 Yanıtla Addel: Erkek arkadaşının o travestiyle bir ilişkisi olmuş olabilir mi? 1 0 Sedat: Erkekğini kaptırma gerekirse sen bıçak çek 1 0 SEDAT: Kesinlikle zaten travesti tanımadığı birine neden böyle yapsın?Erkek arkadaşın onun müşteriside olabilir 0 0
  • Ad: İdam gelsin artık yoksa bu cinayetlerin sonu gelmez 28 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı
    17:50 Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

    Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 araç karıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada, bir otomobilin ani fren yapması sonucu arkasındaki araçlar birbirine çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti
    17:47 İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti

    İngiltere'de bir köpek, yaralı sahibiyle birlikte gelgit nedeniyle mahsur kaldı. Sahibiyle birlikte kayalıklarda mahsur kalan köpek, kurtarma ekipleri tarafından bulunmasına rağmen kurtarılamadı. Sahibi helikopterle hastaneye kaldırılırken, köpeğin kurtarılması için Sahil Güvenlik ekipleri görevlendirildi. Ancak köpek tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olay, birçok kişinin büyük üzüntü duymasına neden oldu.


Advertisement