Altın Kalpli Güvenlik Görevlisi! İçi Altın Dolu Çanta Buldu, Polise Teslim Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Altın Kalpli Güvenlik Görevlisi! İçi Altın Dolu Çanta Buldu, Polise Teslim Etti

Bursa'da çöpe atılmış çantanın içinde 20-25 bin lira değerinde altın bulan güvenlik görevlisi, çantayı polise teslim etti.

02.01.2018 09:14  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da çöpe atılmış çantanın içinde 20-25 bin lira değerinde altın bulan güvenlik görevlisi, çantayı polise teslim ederek sahibinin bulunmasını istedi.

SAHİBİ ÖZBEK OLABİLİR

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi'nde meydana geldi. Bir iş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Reşat Çoban, çöpe atılmış çanta buldu. Güvenlik kulübesinde çantayı kontrol eden Çoban, içerisinde altın ve para olduğunu fark etti. Bunun üzerine Çoban durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede çantanın içerisinde 180 lira para ve 20 ile 25 bin lira değerinde olduğu tahmin edilen ziynet eşyasını buldu. Çantanın içerisinde bulunan numarayı arayan polis, çantanın Özbekistan uyruklu bir kadına ait olduğu üzerinde duruyor. Çanta, Demirtaş Polis Karakolu'na götürüldü.

"VATANDAŞLIK GÖREVİMİ YAPTIM"

Çöpte çanta bulduğunu ifade eden Reşat Çoban, "İçerisini kontrol ettiğimde bir miktar para ve ziynet eşyası gördüm. Bunun üzerine polise haber verdim. Vatandaşlık görevimizi yaptık" dedi.

Çantadan 20-25 bin tl değerinde ziynet eşyası ve 180 lira çıktı;

Altın Kalpli Güvenlik Görevlisi! İçi Altın Dolu Çanta Buldu, Polise Teslim Etti
Altın Kalpli Güvenlik Görevlisi! İçi Altın Dolu Çanta Buldu, Polise Teslim Etti
Altın Kalpli Güvenlik Görevlisi! İçi Altın Dolu Çanta Buldu, Polise Teslim Etti

Altın Kalpli Güvenlik Görevlisi! İçi Altın Dolu Çanta Buldu, Polise Teslim Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Altın Kalpli Güvenlik Görevlisi! İçi Altın Dolu Çanta Buldu, Polise Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi
    18:58 Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem, komşu il Amasya'da da hissedildi. İçişleri Bakanlığı AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, depremde herhangi bir olumsuzluk olup olmadığı Amasya'da inceleniyor.

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma ile servis yapan şahıs tutuklandı
    18:54 Beyoğlu'nda askeri üniforma ile servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Restoranın iş yeri sahibi ve işletme müdürü serbest bırakılırken, askeri üniformalı şahıs ise 'Türk Milletini, Cumhuriyeti, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama' suçundan tutuklandı.

  • 2 çocuğun öldüğü ATV kazasında alkol iddiası
    18:54 2 çocuğun öldüğü ATV kazasında alkol iddiası

    Gaziantep'te otomobiliyle çarptığı ATV'de bulunan Hüseyin Akın ile Kerim Gündoğan'ın ölümüne sebep olduğu iddia edilen tutuklu sanık Prof. Dr. Volkan Kılınçoğlu ikinci kez hakim karşısına çıktı. Maktul ailelerinin avukatları, kazada yaralanan sanığın kanındaki alkolün temizlenmesi için ambulans ile bir saat kadar dolaştırıldıktan sonra hastaneye getirildiğini iddia etti. Duruşma, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilerek ertelendi.

  • Sinop'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı
    18:53 Sinop'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı

    Sinop'ta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Boyabat ve Durağan ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda 85 gram uyuşturucu madde, 10 kök Hint keneviri, 6 gram kenevir tohumu, uyuşturucu kullanma aparatları ve 2 av tüfeği ele geçirildi.


Advertisement