Eski Karısıyla Barışmak İsteyen Adam Dehşet Saçtı - Son Dakika
3.Sayfa

Eski Karısıyla Barışmak İsteyen Adam Dehşet Saçtı

Gaziantep’te 17 yıl önce boşandığı eşi ile aynı evde yaşamaya devam eden kadın, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 çocuğuyla birlikte evi terk ederek İstanbul’a yakınlarının yanına geldi.

09.09.2017 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te 17 yıl önce boşandığı eşi ile aynı evde yaşamaya devam eden kadın, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 çocuğuyla birlikte evi terk ederek İstanbul'a yakınlarının yanına geldi. Bir kafede eski eşinin yakınlarıyla bir araya gelen adam, iddiaya göre sinirlerine hakim olamayarak eline aldığı silahla ateş etti. Bir kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin de ağır yaralandığı silahlı saldırı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te G.Ç. ve S.Ç. çifti, 17 yıl önce boşandı. Eşinden boşanan kadın çocuklarının babasız büyümemesi ve maddi imkansızlıklar nedeniyle boşandığı eşi S.Ç. ile aynı evde yaşamaya devam etti. İddiaya göre, S.Ç. Suriyeli bir kadını eve getirerek dini nikah kıydı. Bunun üzerine G.Ç., gördüğü şiddete dayanamayarak 2 çocuğuyla birlikte İstanbul'da bulunan ailesinin yanına geldi. Eski eşinin evi terk etmesinin ardından S.Ç.'de İstanbul'a gelerek, eski eşinin evine geri dönmesini istedi. Kadının kardeşini arayan S.Ç., bu durumu çözmek istediğini iletti. Pendik Kurtköy'deki eski eşinin kardeşi ve bir yakını ile bir kafede konuşmak için buluşma kararı alan S.Ç. daha sonra buluşma anında şahıslarla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında silahına sarılan eski koca, şahıslara ateş etmeye başladı. Saldırı sonrasında T.Ç. ve oğlu N.Ç. ağır yaralanırken, eski koca ve kardeşi İ.Ç. olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan iki yaralıdan N.Ç. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, tüm bu yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde kafe önüne araçla gelen T.Ç. ve N.Ç.'yi gören eski koca ve kardeşi araca doğru koşuyor. Şahıslara araç içindeyken yumruk atan eski koca, ardından araçtan çıkmalarıyla silahına sarılıyor. Silahıyla araçtan çıkar çıkmaz ateş açan eski koca, yere düşen yaralılara yerdeyken de ateş ediyor. Daha sonra saldırganlar kayıplara karışıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eski Karısıyla Barışmak İsteyen Adam Dehşet Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Yeşilhisar'da yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapan şüpheli gözaltına alındı
    22:54 Yeşilhisar'da yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapan şüpheli gözaltına alındı

    Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde, H.Ç. isimli şüphelinin yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yaptığı bilgisi üzerine Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Şüphelinin iş yerinde yapılan aramada 2 tabanca, seri numarası kazınmış ruhsatsız av tüfeği ve 1846 tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.


Advertisement