Eskişehir'de Sıra Dışı Bir Evlilik Teklifi Daha - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Sıra Dışı Bir Evlilik Teklifi Daha

Eskişehir\'de Sıra Dışı Bir Evlilik Teklifi Daha

Eskişehir’de Erhan Güldüren isimli bir genç, uzun zamandır beraber olduğu kız arkadaşına çizgi film karakterlerini kullanarak evlenme teklifinde bulundu.

04.01.2016 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de Erhan Güldüren isimli bir genç, uzun zamandır beraber olduğu kız arkadaşına çizgi film karakterlerini kullanarak evlenme teklifinde bulundu.

Eskişehir'de 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisine sıra dışı bir evlilik teklifinde bulunmak isteyen 26 yaşındaki genç, çizgi dilm karakterleri olan Tom, Bugs Bunny ve Patrick'in yardımıyla ilginç bir evlenme teklifi yaptı. Arkadaşlarına Tom ve Jerry çizgi filmindeki Tom, Looney Tunes karakterlerinden Bugs Bunny ve SüngerBob Kareşort dizisindeki kurgusal bir karakter olan Patrick kostümleri giydiren Erhan Güldüren, kız arkadaşına sürpriz bir evlenme teklifi hazırladı. Güldüren, İsmet İnönü caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezi önünde topladığı arkadaşlarına, çalan akordeon eşliğinde bir süre gösteri yaptırdı. Çevredeki vatandaşların ve özellikle de küçük çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan çizgi film karakterleri, bir süre burada gösterilerine devam etti. Bu sırada kız arkadaşını iş yerinden öğle molasında yemek yemek için alıp alana getiren Güldüren, bir süre burada kız arkadaşıyla beraber yapılan gösteriyi izledi. Her şeyden habersiz bir şekilde gösteriyi hayranlıkla izleyen 24 yaşındaki Merve Kurtaran, bir anda karşısında "Benimle evlenir misin?" yazan pankartı görünce neye uğradığını şaşırdı.

Bir anlık şaşkınlık yaşayan Merve Kurtaran, erkek arkadaşının evlilik teklifine "Evet" yanıtını verirken çevredekiler ve bu güzel anı alkışlarla kutladılar. Bir süre çalan akordeon beraberinde dans eden genç çift, daha sonra çevredekilerin tebriklerini kabul ederken, Kurtaran ise kendisine alınan tek taş yüzüğü parmağına taktı.

"HEP DEĞİŞİK BİR EVLİLİK TEKLİFİ ETMEK İSTİYORDUM"

Böylesi bir teklifin bir anda aklına geldiğini ifade eden Erhan Güldüren, hep değişik bir şekilde evlenme teklif etmek istediğini bildirdi. Güldüren, "Hep klasik bir fikir olmasın istedim. Böyle bir fikir geldi aklıma. Sağ olsun arkadaşlarım da yardımcı oldular. Burada böyle bir şey yaptık. Uzun bir hazırlık olmadı. Bir gün hazırlandım sadece. Biraz kargaşa oldu, zor oldu ama güzel oldu. 5 yıldan beri beraberiz. Uzun zamandır bugünü bekliyordum. Atlattık. Bundan sonra bir şeyi kalmadı" dedi.

"MUHTEMELEN FARKLI BİR EVLİLİK TEKLİFİ OLMASAYDI 'HAYIR' DERDİM"

Evlenme teklifinin kendisini bir hayli şaşırtığını söyleyen Merve Kurtaran ise, "Farklı bir şey yap diye çok baskı yaptım. ya da hiçbir şey yapma dedim. Güzel olmuş. Çok teşekkür ederim. Bir an şaşırdım kaldım. Ne diyeceğimi bilemedim. Ama sonuç olarak yüzüğü parmağıma taktım. Muhtemelen farklı bir evlilik teklifi olmasaydı 'Hayır' derdim diye düşünüyorum. O yüzden evet alabilmesi için böyle bir şey yapması gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Erhan Güldürmez, Eskişehir'de daha önce yapılan sıra dışı evlilik tekliflerinin sosyal medya üzerinde teklif açısından çitayı yükselttiği için tatlı eleştirilere maruz kalmasına yönelik soruya ise, "Çitayı yükseltmek istemedim. Herkesi karşıma almak istemiyorum ama yine de bizim de teklifimiz farklı olsun istedik" cevabını verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Sıra Dışı Bir Evlilik Teklifi Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement