Hastaneden İç Çamaşırıyla Kaçan Genci Polis Yakalayıp Geri Götürdü - Son Dakika
Güncel

Hastaneden İç Çamaşırıyla Kaçan Genci Polis Yakalayıp Geri Götürdü

Şanlıurfa'da tedavi gördüğü hastaneden çıplak olarak kaçan genç, AVM girişinde polis tarafından yakalandı. Üzerinde sadece iç çamaşırı olan gence pantolon giydiren polisler, yeniden hastaneye götürdü.

21.03.2018 14:52  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan olayda 24 yaşındaki İbrahim Halil T., gece saatlerinde madde kullandıktan sonra komaya girdi. Sağlık ekipleri tarafından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan şahıs burada tedavi altına alındı. Sabah saatlerinde kendine gelen şahıs, çıplak halde hastaneden kaçarak bir alışveriş merkezine girmeye çalıştı.

POLİS GENCİ YAKALADI

Şahıs, giyecek elbise bulmak için çıplak halde koşarak yaklaşık 500 metre ilerideki AVM'ye gitti. AVM'nin bahçesine giren şahıs, görevli polisler tarafından yakalandı.

HASTANEDEN KAÇTI

Şaşkına dönen polis ekipleri, çok geçmeden şahsın hastaneden kaçtığını öğrendi. AVM'den getirilen bir pantolon giydirilen şahıs, polisler tarafından araca konularak yeniden hastaneye götürüldü.

Hastaneden İç Çamaşırıyla Kaçan Genci Polis Yakalayıp Geri Götürdü
Hastaneden İç Çamaşırıyla Kaçan Genci Polis Yakalayıp Geri Götürdü
Hastaneden İç Çamaşırıyla Kaçan Genci Polis Yakalayıp Geri Götürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hastaneden İç Çamaşırıyla Kaçan Genci Polis Yakalayıp Geri Götürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Neler Oluyor: Hastaneye verecek parası yok vatandaşın donla kaçıyorlar hastahaneden bunlar daha iyi günler allah yardımcımız olsun 1 5 Yanıtla Trafik: Malesef haklısınız bıcak parası kalktıydı güya vermezsen adam sana 1 yıl sonraya gün veriyor tanıdık yoksa bittin 3 2 .: 182-184 nolu saglık şikayet hatlarına bu tarz durumu ve drları bildirebilirsiniz.. 0 0
  • aa: Alakasız konuşmayın lan, hastane de para olayları yok. Öyle bir şey gören de suçu bakanlığa ihbar etsin. 0 0 Yanıtla
  • şelale : neler oluyor 2 dakıka adam ol dıyecemde olmazsın 0 0 Yanıtla
  • Ömer yılmaz: Hangi Devlet Hastahanesi para alıyormuş 0 0 Yanıtla

Advertisement