İşitme Engelli Genci Dövüp Burnunu Kırdılar - Son Dakika
3.Sayfa

İşitme Engelli Genci Dövüp Burnunu Kırdılar

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte gezdiği sırada iddiaya göre 2 kişi tarafından darp edilen işitme engelli gencin burnu kırıldı.

16.05.2018 14:04  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte gezdiği sırada iddiaya göre 2 kişi tarafından darp edilen işitme engelli gencin burnu kırıldı.

Olay, Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde yaşandı. Akşam saatlerinde gençlik merkezindeki kurs eğitiminden çıkarak 2'si işitme engelli, biri genç kız 3 arkadaşıyla birlikte İpek Sokak'ta ilerleyen Emrah Şeker (19), iddiaya göre henüz isimleri belirlenemeyen iki kişi tarafından darp edildi. Darp edilen Şeker, karşıdan gelen iki kişinin yanındaki kız arkadaşına laf attığını ve çirkin bir el işareti yaptığını belirtti. Kendisinin 'Ne diyorsunuz' sorusunu sorduktan sonra yüzüne yumruk yediğini aktaran Şeker, daha sonra burnunun kırıldığını ve ameliyat olduğunu söyledi.

"BİZ BİR ŞEY YAPMADIK"

Yaşanan olayı işaret dili ile anlatan Şeker, "Dün işitme engelli arkadaşımla beraber geziyorduk. Karşıdan iki kişi geldi. Erkek bir şey dedi, laf attılar. Çirkin bir şekilde bir el işareti yaptılar. Ben de onlara ne diyorsunuz diye sordum. O anda bana yumruk attılar ve ortalık karıştı. 2 kişiydiler bir tanesi kaçtı, bir tanesini de polis yakaladı. Saldırıda ben ve arkadaşlarım bir şey yapamadık. Biz sadece dolaşıyorduk, geziyorduk" dedi.

İşitme Engelli Genci Dövüp Burnunu Kırdılar
Dayak yiyen gencin işitme engelli arkadaşları destek için hastaneye koştu.

Anne Hatice Şeker ise yaşanan olayı şiddetle kınadıklarını belirterek, "Ben geldiğimde zaten çocuğumu hastaneye getirmişlerdi. Ambulansla geldim. Burnu kırılmıştı. Çok kötü durumdayım. Ben 12 yıl hastanelerde dolaştırdım engelli oğlumu iyileşsin diye. Ameliyat yaptırdım. Olayı şiddetle kınıyorum. Yani inşallah bir daha böyle bir olay yaşanmaz, başka çocuklar da yaşamaz" şeklinde konuştu.

İşitme Engelli Genci Dövüp Burnunu Kırdılar
İşitme Engelli Genci Dövüp Burnunu Kırdılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İşitme Engelli Genci Dövüp Burnunu Kırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Köylü Ahmet : Çiftçinin anasıni aglatan kim AKP emeklinin işçinin fakirin öğrencinin anasını aglatan kim AKP Doları 4.5 avroyu 5.5 mazot 5 benzini 6 kırmızı etin kilosu 45 çıkartan kim AKP PEKİ 9 şeker fabrikasını satan kim onca işinden olana sebep olan kim AKP BOĞAZ İÇİ ÜNİVERSİTESİNİ DAĞITAN KİM AKP 4 12 Yanıtla <<<<<<<<<<<: HEH SİYASET YAPTIN SOGUDU .NE ALAKA HABERLE SİYASET. 4 1
  • Can: AKP GİDİNCE BUNLARIN hepsi düzelecek akp gitmediğin sürece sıkıntı 6 9 Yanıtla
  • zorba: kırolar gucunuz engellıleremı yetıyor 13 0 Yanıtla
  • Paris li Ahmet : Arkadaşlar aklınızı başınıza toplayın ve iyi düşünün AKP oy verin. VERİN ki kazansın. Yoksa haliniz aynı küdüz deki halk gibi olur çünkü iç ve dış güçler fırsat bekliyor lar. Türki dağıtmak için. 5 6 Yanıtla
  • ISMIMI OKUMA OKUMA DEDIM BAK HALA OKUYOO: PİSLİK HERİFLER 10 0 Yanıtla
  • savona: Pislik herifler insan nüsfetteleri diyecek söz bulamıyorum artık 7 0 Yanıtla
  • karadenizli53: ŞEHİR EŞKİYALARI HOLİGAN BOZUNTULARI. SÖZDE DELİKANLI GEÇİNEN ADAMIM DİYEN KİTAPSIZLAR. SİZİ VARYA BİZİM KÖYDEKİ TEPEDEKİ TELEFERİĞE ASMALI. DERE BOYU İNİP ÇIKIN. AŞAĞILIK NAMUSSUZLAR. 7 0 Yanıtla
  • Remzi or: Aynı şekilde engelliye vuranın burnunun çenesinin kırılması gerek.Adalet varsa.. 4 0 Yanıtla
  • Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı
    12:57 Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı

    Aksaray'da cezaevi firarisi olan ve 'Kasten öldürme, birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçlarından aranan ve hakkında 25 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücülerinin kilometrelerce kuyruk oluşturmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çekici, lastiği patlayan aracı köprüden kaldırdıktan sonra trafik normale döndü.


Advertisement