Motosikletle Gelip,5 Bin 600 TL Değerindeki Sigaraları Alıp Kaçtılar - Son Dakika
3.Sayfa

Motosikletle Gelip,5 Bin 600 TL Değerindeki Sigaraları Alıp Kaçtılar

Motosikletle Gelip,5 Bin 600 TL Değerindeki Sigaraları Alıp Kaçtılar

Sultanbeyli’de gece yarısı motosikletle bir markete gelen iki kişi, 5 bin 600 TL değerindeki sigaraları çalarak kayıplara karıştı.

28.09.2017 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultanbeyli'de gece yarısı motosikletle bir markete gelen iki kişi, 5 bin 600 TL değerindeki sigaraları çalarak kayıplara karıştı. Yaşanan o anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz aylarda gece saat 04.00 sıralarında Sultanbeyli Fatih Mahallesi Şalgamlı Caddesi Beşiroğlu Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece yarısı sokakta bulunan marketin önüne motosikletli 2 kişi geldi. Marketin önüne gelen iki hırsızdan biri kapıyı açmak için uğraşırken, diğer hırsız da etrafı gözetlemeye başladı. Bu sırada güvenlik kamerasını gören hırsız hemen kamerayı ters çevirdi. Daha sonra kapıyı açmayı başaran hırsızlar, kasanın yanından poşet alıp içeride bulunan 5 bin 600 TL değerindeki sigaraları poşete doldurdu. Sonrada kasanın yanında bulunan çekmecedeki eşyaları ceplerine doldurarak marketten uzaklaştı.

Hırsızlık anı kamerada

Yaşanan hırsızlık anları dükkanda bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, iki kişinin motosikletleriyle gelip, içlerinden birinin kapıyı açmaya zorladığı açamayınca pencereye yöneldiği ve onu da açamayınca tekrar kapıyı açmak için uğraştığı görüyor. Bu sırada diğer hırsız da kapıyı gören kamerayı ters çeviriyor. Daha sonra hırsızların içeri girdiği ve kasanın yanında poşet alıp sigaraları doldurduğu görülüyor. Hırsızlar, sigaraları aldıktan sonrada kasanın yanında bulunan çekmeceye yönelip içerisindekileri ceplerin dolduruyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Motosikletle Gelip,5 Bin 600 TL Değerindeki Sigaraları Alıp Kaçtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement