Şişli'de Engelli Süsü Veren Hırsızı Polis Böyle Yakaladı - Son Dakika
3.Sayfa

Şişli'de Engelli Süsü Veren Hırsızı Polis Böyle Yakaladı

Şişli\'de Engelli Süsü Veren Hırsızı Polis Böyle Yakaladı

Şişli’de ayağını ve kolunu bezle sararak engelli süsü veren hırsız, topallayarak geldiği akaryakıt istasyonunda lastiğine hava basan sürücünün otomobilindeki cep telefonunu çaldı.

28.07.2017 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'de ayağını ve kolunu bezle sararak engelli süsü veren hırsız, topallayarak geldiği akaryakıt istasyonunda lastiğine hava basan sürücünün otomobilindeki cep telefonunu çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansırken, ertesi gün tekrardan istasyona gelen hırsız çalışanlar tarafından fark edilince polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Şişli Piyalepaşa Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Çarşamba günü istasyona gelen bir sürücü aracının lastiğine hava basmak için alandaki hava-su bölümüne geldi. Otomobilden inen sürücü lastiğine hava bastıktan sonra aracından uzaklaştı. O esnada kolu ve ayağını sararak engelli süsü veren bir hırsız, topallayarak aracın yanına geldi. Kimse olmamasını fırsat bilen hırsız, aracın içerisindeki cep telefonunu çaldı. Hiçbir şey olmamış gibi davranan hırsız ardından istasyondan uzaklaştı. Aracında telefonunun olmadığını fark eden sürücü durumu istasyon yetkililerine bildirdi. Güvenlik kamera görüntülerinin inceleyen yetkililer, telefonunun çalındığını fark etti. Bunun üzerine durum polis ekiplerine bildirildi.

Tekrar geldiği istasyonda kıskıvrak yakalandı

Eşkali belirlenen zanlı, aramalar devam ettiği esnada dün öğle saatlerinde tekrardan istasyona gelerek bölümdeki araçları gözlemeye başladı. Hırsızı fark eden istasyon yetkilisi, durumu o esnada istasyonda bulunan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekibe bildirdi. Kaçmaya çalışan zanlı polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Bezler çıkartılınca foyası ortaya çıktı

Hırsızın kolundaki ve ayağındaki bezleri çıkartan polis, onun engelli süsü verdiğini belirledi. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, ayağını sararak engelli süsü veren hırsız topallayarak araçlarına yanına geliyor. O esnada sürücü aracının lastiğine hava basıyor. Sürücünün bir süre sonra ayrılmasını fırsat bilen hırsız, araçtan cep telefonunu çalıyor. Ardından hırsız topallayarak istasyondan uzaklaşıyor.

Polis aracına bindirilen zanlı, ifadesi alınmak üzere Feriköy Polis Merkezi'ne götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şişli'de Engelli Süsü Veren Hırsızı Polis Böyle Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de Down sendromlu gencin parası ve cep telefonu gasp edildi, şüpheli yakalandı
    13:02 Edirne'de Down sendromlu gencin parası ve cep telefonu gasp edildi, şüpheli yakalandı

    Edirne'de Dilaverbey Mahallesi'nde bir Down sendromlu genç, cep telefonu ve parasını gasp eden şüpheli polis tarafından kısa sürede yakalandı. Şüpheli, engelli gencin telefonunu sattığını itiraf etti ve telefon genç adrese teslim edildi. Zanlının daha önce de suç kayıtları bulunuyor.

  • Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
    13:00 Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

    Osmaniye'de jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlediği operasyonlarda, gözaltına alınan 7 şüpheliden 2'si tutuklandı. Yapılan aramalarda ise 31 gram bonzai maddesi, 8 sentetik hap, 2 gram metamfetamin maddesi ve 1 gram eroin maddesi ele geçirildi.

  • Safranbolu'da Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Yakalandı
    12:59 Safranbolu'da Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Yakalandı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan bölgede kaçak kazı yapan 3 kişi jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şahıslarla birlikte çeşitli kazı malzemeleri ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ancak serbest bırakıldı.

  • Hasanbeyli ilçesinde otomobil alev alıp yandı, 1 kişi yaralandı
    12:59 Hasanbeyli ilçesinde otomobil alev alıp yandı, 1 kişi yaralandı

    Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil yol kenarına savruldu ve alev aldı. Kazada 1 kişi yaralandı. İtfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

  • Hakkari'de Kurtlar Ahıra Dadandı: 60 Hayvan Telef Oldu
    12:58 Hakkari'de Kurtlar Ahıra Dadandı: 60 Hayvan Telef Oldu

    Hakkari'nin Depin Vadisi'nde hayvancılıkla geçimini sağlayan bir vatandaşın ahır olarak kullandığı mağaraya akşam saatlerinde aç kurtlar dadandı. Kurtlar, 30 keçi ve 30 oğlağı telef etti. Olayın ardından bölgeye gelen veteriner, yaralı hayvanların imha edilmesi gerektiğini belirtti.

  • Safranbolu'da Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Yakalandı
    12:57 Safranbolu'da Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Yakalandı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Hacılarobası köyü yakınlarında kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda 3 kişi suçüstü yakalandı. Operasyonda el dedektörü, testere, çakı, bakır çubuk ve eldiven ele geçirildi. Şüpheliler jandarmadaki ifadelerinin ardından salıverildi.

  • Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi
    12:57 Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi

    Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlerin korunması amacıyla okul çevreleri ve servis araçlarında denetim yapıldı. 68 ekip ve 140 personelin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde, birçok farklı mekan ve bina kontrol edildi. Ayrıca, bin 256 kişi sorgulandı ve 226 servis aracı denetlendi. Denetimler sonucunda bir sürücüye cezai işlem uygulandı.

  • Karaman'da arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada şüpheli tutuklandı
    12:48 Karaman'da arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada şüpheli tutuklandı

    Karaman'ın Lale köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada İ.Ü., akrabası A.Ü.'yü silahla yaraladıktan sonra kaçtı. Jandarma ekipleri tarafından yakalanan İ.Ü. tutuklandı. Yaralanan A.Ü.'nün hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
    12:41 Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
    12:34 Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

    Mardin Üçyol mevkiinde plakaları ve markaları belirlenemeyen otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement