Suriyeli Aile Köprü Altında Yaşam Mücadelesi Veriyor - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Aile Köprü Altında Yaşam Mücadelesi Veriyor

Suriyeli Aile Köprü Altında Yaşam Mücadelesi Veriyor

Ülkelerindeki iç savaştan kaçıp Bursa'ya gelen otuz kişilik Türkmen ailesi Irgandı Köprüsü altında yaşam mücadelesi veriyor.

01.07.2014 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkelerindeki iç savaştan kaçıp Bursa'ya gelen otuz kişilik Türkmen ailesi Irgandı Köprüsü altında yaşam mücadelesi veriyor.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçıp Bursa'ya gelen otuz kişilik Türkmen ailesi hayırseverlerin yardımlarını bekliyor. Bir aydır Bursa'da olan aile, şehir merkezindeki Irgandı Köprüsü'nün altında yaşam mücadelesi veriyor. Havaların sıcak olması, ayrıca elektrik ve suyun olmaması aileyi zor durumda bırakıyor. Köprü altında yaşamaya çalışan aileye yoldan geçenler ve mahalleli yardım ediyor.

Bir aydan beri Türkiye'de olduklarını söyleyen Adil Hüseyin Türkmen, "İlk olarak İstanbul'a gittik ama orada barınamadık. Bize "Bursa'ya gidin, orada hayırsever çoktur" dediler. Biz de buraya geldik. Son 20 gündür burada yaşamaya çalışıyoruz. Ama belediye ekipleri bizi buradan kaldırmak istiyor. Bizim gidecek bir yerimiz yok. Çocuklarımızla beraber dışarıda yaşıyoruz. Çevredeki insanlar bizlere yardımcı olmaya çalışıyorlar. Biz kalacak bir yer istiyoruz. Ülkemizdeki iç savaş bittikten sonra geri döneceğiz. Çocuklarımız perişan bir vaziyette. Hayırseverlerden yardım bekliyoruz." dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Aile Köprü Altında Yaşam Mücadelesi Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muğla'nın Milas ilçesinde silahlı kavga: Yaralılar var
    00:12 Muğla'nın Milas ilçesinde silahlı kavga: Yaralılar var

    Muğla'nın Milas ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Olayda yaralıların olduğu öğrenildi. Hacı Abdi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bilinmeyen bir nedenden dolayı anlaşmazlık çıktı. İki grup arasında çıkan tartışma sırasında bir kişi silahla ateş açtı ve bir kişi yaralandı. Polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve bölgede gerginlik devam ediyor. Olayla ilgili tahkikat sürdürülüyor.

  • Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup etti
    23:59 Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup etti

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona, deplasmanda Paris Saint-Germain'i 3-2 mağlup etti. Raphinha ve İlkay Gündoğan'ın golleriyle Barcelona galip geldi. Rövanş mücadelesi 16 Nisan'da oynanacak.


Advertisement