Zehra Güneş: "Dünyanın En İyileriyle Çalışmak Her Zaman Hayalimdi" - Son Dakika
Spor

Zehra Güneş: "Dünyanın En İyileriyle Çalışmak Her Zaman Hayalimdi"

Vakıfbank Voleybol Takımı’nın yeni oyuncusu Zehra Güneş, dünyanın en iyi oyuncuları ile oynayacak olmasının hayali olduğunu söyledi.

12.10.2017 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vakıfbank Voleybol Takımı'nın yeni oyuncusu Zehra Güneş, dünyanın en iyi oyuncuları ile oynayacak olmasının hayali olduğunu söyledi.

Vakıfbank Voleybol Takımı'nın yeni oyuncusu Zehra Güneş, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirlerine açıklamalarda bulundu. Vakıfbank'ta olduğu için gurur duyduğunu belirten Güneş, "Dünyanın en iyileriyle çalışmak her zaman hayalimdi. Bu sezonki amacım voleybol bilgilerimi bir kenara bırakıp antrenörümüz Giovanni'den bir şeyler öğrenmeye çalışmak ve farklı bir Zehra olmak" ifadelerini kullandı.

"Yardımları için takım arkadaşlarıma teşekkür ederim"

Takım arkadaşları hakkında açıklamalarda bulunan Güneş, "Bu takımın en küçüğüyüm. Buraya geldiğim zaman gördüğüm manzara ile karşılaştığım manzara çok farklıydı. Takım arkadaşlarım çok iyiler ve bir o kadarda mütevaziler. Bütün takım arkadaşlarım bana çok yardımcı oldu. Bu yardımları için takım arkadaşlarımın hepsine teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Zehra Güneş: 'Dünyanın En İyileriyle Çalışmak Her Zaman Hayalimdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement