Özel Halk Otobüsünde Tecavüze Uğrayan S. Dehşet Anlarını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Özel Halk Otobüsünde Tecavüze Uğrayan S. Dehşet Anlarını Anlattı

Ankara'da özel halk otobüsünde tecavüze uğrayan 37 yaşındaki S., yaşadığı korku dolu anları anlattı. Talihsiz kadın "Yaşadığıma sevinemiyorum." dedi.

12.01.2017 10:08  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da bir özel halk otobüsünde tecavüze uğrayan S.'nin yaşadıklarını Hürriyet'ten Ayşe Arman köşesine taşıdı. Arman'ın talihsiz kadınla yaptığı röportajda çarpıcı ifadeler dikkat çekti. Tecavüze uğrayan S. "Herkes, 'Şükret! Sonun Özgecan gibi olabilirdi!' diyor ama hayatta kaldığıma sevinemiyorum." dedi.

İşte Ayşe Arman'ın o çarpıcı röportajı:

Sizce hayatta kalmanız bir mucize mi?

- Keşke kalmasaydım! Herkes, "Şükret! Sonun Özgecan gibi olabilirdi!" diyor ama hayatta olduğuma sevinemiyorum. Çünkü hâlâ onu koruyanlar var. Böyle bir vahşeti ve bir tecavüzcüyü savunanlar var. Bu nasıl bir şey, anlamak mümkün değil! İsyan etmemek ve delirmemek de...

Siz hep o güzergâhı mı kullanıyorsunuz?

- Evet, son durak o AVM'nin önü. Orada iniyorum 200-300 metre yürüyorum. Çünkü benim oturduğum caddeye araç gitmiyor. O gün de yürüyeyim mi, yürümeyeyim mi diye düşünürken, baktım bir otobüs duruyor. Hava da çok soğuktu, "O tarafa mı gidiyorsunuz?" dedim. "Evet" dedi. Bindim. Boş olduğunu bile fark etmedim. Otobüsün içine geçmedim. Kapıya yakın bir yerde ayakta dikildim. Nasıl olsa hemen ineceğim. Aracı kullananın da suratına bakmadım...

"ÖLÜM BU, BEN ÖLÜYORUM"

Tedirginlik hissettiniz mi?

- Hayır. Çünkü binerken iki kişinin indiğini görmüştüm. Arka tarafa bile bakmadım, hemen ineceğim ya. Şoföre de arkam dönüktü. İneceğim noktaya gelince, "Burada inebilir miyim?" dedim. Durmadı. Şaşırdım. Duymadı zannettim, "İnecek var, kapıyı açar mısın!" dedim. Açmadı kapıyı. "Ben dönüşte sizi bırakacağım!" dedi. Anlamadım. Hangi dönüşte, ne dönüşü? "Burada inmek istiyorum!" diye bağırdım, "Açsanıza kapıyı!" Ne olduğunu anlamadım, hâlâ kapıyı açacak diye bekliyorum. İnsan şoka giriyor. İhtimal de vermiyorsunuz. Yüzünü bile görmedim adamın, çok daha sonra, tecavüz ederken gördüm. Sonra araç birden durdu. Karanlıkta. Arsa gibi bir yerde. Bir okulun yanındaki boş bir araziymiş. Aracı stop etti. Bu sefer endişelendim. Ama halen kapıyı açacak diye bekliyorum. Birden koşarak üzerime doğru geldi, boğazıma sarıldı. İki eliyle gırtlağımı sıkmaya başladı. Daha sıkı, daha sıkı... "Söyle evli misin?" dedi, "İsmin ne?" dedi. Ben cevap veremedim, sıkıyor da sıkıyor. O arada da kendimi korumaya çalışıyorum, onunla mücadele ediyorum. Aramızda bir arbede yaşanıyor...

Aklınızdan neler geçiyor?

- "Bu adam beni öldürecek!" dedim. "Ölüm bu, ölüyorum ben... İyi de çocuklarıma ne olacak?" Bütün bunları aklımdan geçirdiğimi hatırlıyorum. "Bir arsada, karanlıkta, bir otobüsün içinde, tanımadığım bir adam öldürüyor beni. Niye? Bilmiyorum. Benim aklımda bir tek soru: Çocuklarıma kim bakacak? Ben neden bu saate kadar çalıştım. Bak, şu anda ölüyorum. Onlara gelecek sağlamak için öğretmenlik yapıyordum, başıma gelene bak... Ölüyorum şu anda... Daha 37 yaşındayım... Saçma bir ölüm!" Ve tuhaf, kendime kızdım... Taksiye binsen olmayacaktı. Ya da yürüsen... Ama bir noktada daha sıktığı için boğazımı, düşünemez hale geldim. Ellerini itmeye çalışıyordum, mücadele ediyordum, edemez oldum. Bir an geliyor senden çok daha güçlü olduğu için bir şey yapamıyorsun. Zaten o kadar arbede yaşanmıştı ki aramızda, ağzım yüzüm morarmıştı, suratım tırnak izleri içindeydi, kulağımdaki küpeler kopmuş, kulak deliklerim yırtılmıştı. Ama ben bunları hep sonradan fark edebildim...

"KENDİME GELDİĞİMDE ÜZERİMDEYDİ"

Sonra?

- Sonra beynimde sanki bir şey patladı. Ve ben, idrarımın boşaldığını fark ettim. Altıma yaptım yani. Sonra bayılmışım...

Yere mi düştünüz sonra?

- Öyle olması gerekiyor. Hatırlamıyorum. En son beni boğazladığını hatırlıyorum. Sonra kendime geldiğimde üzerimdeydi, bana tecavüz ediyordu...

Peki nasıl kurtuldunuz?

- Gözlerimi açınca, o da şaşırdı! Yüzünü işte o zaman gördüm. Kendime geldiğimi fark edince, tekrar boğazıma yapıştı. Dedi ki, "Uslu duracak mısın, yoksa öldüreyim mi seni?",

"Duracağım!" dedim. İnanır mısınız, kendi sesimi tanıyamıyordum. Sanki ben vücudumun içinde değilim de dışarıdan bir yerden kendimi izliyormuşum gibi, durumu toparlamaya, adamı sakinleştirip, hayatta kalmaya çalışıyordum. Dedim ki, "Ben n'aptım size? Niye böyle şeyler yapıyorsunuz? Sizin anneniz, kardeşiniz, kızınız yok mu?"

SENİ TEKRAR GÖREBİLECEK MİYİM?

O ne dedi? Cevap verdi mi?

- Hayır. Sadece "Neden?" deyince, "Sen güzelsin. Dikkatimi çektin, o yüzden..." dedi.

Sonra peki?

- Ben bu arada durmadan dua ediyorum, yalvarıyorum, aklıma Özgecan cinayeti geliyor...

Özel Halk Otobüsünde Tecavüze Uğrayan S. Dehşet Anlarını Anlattı

Son Dakika Güncel Özel Halk Otobüsünde Tecavüze Uğrayan S. Dehşet Anlarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Korkut ve Dağhan Arasındaki Hesaplaşma
    13:10 Korkut ve Dağhan Arasındaki Hesaplaşma

    Davut'un ölümü sonrasında Dağhan intikam yemini ederek Korkut'un peşine düşer. Dağhan'ın tehlikeli olabileceği düşüncesiyle herkes önlem alır. Korkut ise babasının ölümünü araştırarak Leyla ile yakınlaşmaya çalışır. Dağhan, Korkut ve Leyla arasındaki bağlantıyı öğrenir ve Korkut'tan uzaklaştırmak için planlar yapar. Ancak Leyla'nın babasının ölümüyle ilgili öğrendikleri onu bir seçim yapmaya zorlar. Dağhan, Korkut'u öldürmeye yaklaşırken Şirket'in adamlarıyla karşılaşır ve Şirket'in verdiği göreve uymak zorunda kalır. Bu sırada Ekber, Oya'yı korumak için Korkut'un yaydığı korkudan faydalanır.

  • Balıkesir'de Mart Ayında 2 Bin 341 Konut Satıldı
    13:10 Balıkesir'de Mart Ayında 2 Bin 341 Konut Satıldı

    Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre, Balıkesir'de mart ayında 2 bin 341 konut satışı gerçekleşti. Türkiye genelinde ise mart ayında 105 bin 394 konut satıldı. İstanbul, en yüksek konut satışı ve paya sahip olan il oldu.

  • Halil İbrahim İzgi'nin 'Filistin Defteri' eseri yayımlandı
    13:09 Halil İbrahim İzgi'nin 'Filistin Defteri' eseri yayımlandı

    Halil İbrahim İzgi'nin Filistin konusunda kaleme aldığı yazılar, 'Filistin Defteri' adlı eserde bir araya getirildi. İzgi, Filistin defterini hayatın farklı anlarını kaydettiği ve kendini aradığı bir eser olarak tanımladı. Eserde, İsrail'in Filistin'de yaptıkları ve Filistin meselesinde insanlığın üzerine düşen görevler ele alınıyor. İzgi, medyanın baskılarından kurtulan dünyanın kendi sesini duymaya başladığını belirtti.

  • Apple Notlar, iOS 18 ile Ses Kaydı ve Matematik Notları Özelliği Kazanıyor
    13:09 Apple Notlar, iOS 18 ile Ses Kaydı ve Matematik Notları Özelliği Kazanıyor

    Apple'ın popüler uygulaması Apple Notlar, iOS 18 ile birlikte iki önemli özellik kazanıyor. Bu yenilikler arasında uygulama içi ses kaydı ve hesaplama yapabilen Matematik Notları bulunuyor.

  • Redmi Pad Pro globalde ne zaman tanıtılacak ve özellikleri nasıl olacak?
    13:09 Redmi Pad Pro globalde ne zaman tanıtılacak ve özellikleri nasıl olacak?

    Xiaomi, Redmi Pad Pro modelini globale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Son bilgilere göre, lansmanın çok yakında yapılacağı ve Çin ve global varyantları arasında teknik bir farklılık olmayacağı belirtiliyor. Redmi Pad Pro'nun teknik özellikleri arasında 12.1 inç ekran, Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 işlemci, 8 GB RAM, 256 GB dahili depolama, 10,000 mAh batarya kapasitesi gibi özellikler bulunuyor.

  • Suphiye Orancı'nın kızı Dilara, Uğur Dündar'a babalık davası açtı
    13:09 Suphiye Orancı'nın kızı Dilara, Uğur Dündar'a babalık davası açtı

    Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'a açtığı babalık davasıyla adından söz ettiren Suphiye Orancı, şimdi de büyük kızı Dilara'nın Uğur Dündar'a açtığı babalık davasıyla gündeme geldi. Orancı'nın yıllar önce kızlarını bırakıp Almanya'ya kaçtığı ve bu durumun 34 yıl önce haber yapıldığı ortaya çıktı. Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı birliktelikten olan ikiz kızlarıyla ilgili davalar devam ederken, Uğur Dündar DNA testi sonucunda genç kadının babası olmadığını kanıtladı.

  • Bitlis Eren ve Batman Üniversitelerinde Yeni Güve Türleri Keşfedildi
    13:08 Bitlis Eren ve Batman Üniversitelerinde Yeni Güve Türleri Keşfedildi

    Bitlis Eren ve Batman üniversitelerinde görevli akademisyenlerin Elazığ'ın Maden ilçesinde yaptığı çalışma sonucunda iki yeni güve türü tespit edildi. Yapılan araştırma sonucunda keşfedilen güveler, Pyraloidea üst familyasına ait olup, biri 'Hyperlais cakiri' adıyla adlandırıldı ve diğeri Türkiye faunasına kazandırılan Polyochodes albidiscella türüdür.

  • Yozgat'ta Terzilik Mesleği Tehlikede
    13:07 Yozgat'ta Terzilik Mesleği Tehlikede

    Yozgat'ta 71 yıldır terzilik yapan 82 yaşındaki Yaşar Özayan, çırak bulamadıklarını ve mesleğin yok olmaya başladığını belirtiyor. Terzilik mesleği, hazır giyim karşısında ayakta kalabilmenin mücadelesini veriyor. Çırak bulamayan terziler, kendilerinden sonraki nesillere mesleği öğretememenin huzursuzluğunu yaşıyor. Yaşar Özayan, terzilik mesleğini 71 yıldır aynı heyecanla sürdürdüğünü ve mesleği yapabilecek çırak bulamadıklarını dile getiriyor.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gece gündüz çalışıyor
    13:07 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gece gündüz çalışıyor

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gündüz vatandaşa temas ediyor, gece geç saatlere kadar daire başkanlıkları ile toplantılar düzenliyor. Bir an önce Balıkesir'i hak ettiği değere kavuşturmak için büyük mesai harcıyor.

  • Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, bayram tatilinin ardından vatandaşları makamında ağırladı
    13:06 Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, bayram tatilinin ardından vatandaşları makamında ağırladı

    Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 31 Mart seçimlerinde belediye başkanlığına seçilen Gülşah Durbay, bayram tatilinin ardından vatandaşları makamında ağırladı. Başkan Durbay, tebrikleri kabul etmenin yanı sıra, vatandaşların talep ve isteklerini de dinledi.


Advertisement