Özel Harekat Polisinin Karıştığı Bar Çıkışındaki Kavga Güvenlik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika
3.Sayfa

Özel Harekat Polisinin Karıştığı Bar Çıkışındaki Kavga Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Özel Harekat Polisinin Karıştığı Bar Çıkışındaki Kavga Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde özel harekat polisinin de karıştığı ve 3 kişinin yaralandığı kavga, güvenlik kameralarına yansıdı.

12.12.2017 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde özel harekat polisinin de karıştığı ve 3 kişinin yaralandığı kavga, güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dün gece Barlar Sokağı'nda bir bara girmek isteyen Bursa'da görevli özel harekat polisi E.B., kendisini içeri almayan güvenlik görevlisi V.B. ve E.Ç. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile V.B. ve E.Ç. adlı görevlilerin de aralarında olduğu 5 kişi, E.B.'ye sopalarla saldırdı. Başına sopa darbeleri alan E.B. ise beylik tabancasını çıkararak, V.B. ve E.Ç.'yi bacaklarından yaraladı. Başına aldığı darbelerle ağır yaralanan E.B. ise baygınlık geçirerek yere düştü. Özel harekat polisinin öldüresiye dövüldüğü o anlar ise sokakta bulunan bir güvenlik kamerasına yansıdı. Tedavilerinin sürdüğü öğrenilen özel harekat polisi E.B. ile beylik tabancası ile yaraladığı V.B. ve E.Ç.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Özel Harekat Polisinin Karıştığı Bar Çıkışındaki Kavga Güvenlik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü yaralandı
    11:08 Hatay'da sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü yaralandı

    Hatay'ın Kumlu-Kırıkhan istikametinde bulunan Kazkeli mevkiinde, traktörün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek sulama kanalına devrildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü güvenli bir şekilde kurtardı. Yaralı, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

  • Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı
    11:02 Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, farklı ilçelerde gerçekleştirilen 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri olan S.C. ve Z.F. isimli şahıslar yakalanarak adliyeye sevk edildi. Toplam değeri 163 bin TL olan hırsızlık olaylarına ilişkin olarak başlatılan çalışmalarda şüphelilerin kimlik bilgileri tespit edildi.


Advertisement