Özel Harekat Polisinin Organları 7 Kişiye Umut Oldu (2) - Son Dakika
Güncel

Özel Harekat Polisinin Organları 7 Kişiye Umut Oldu (2)

Özel Harekat Polisinin Organları 7 Kişiye Umut Oldu (2)

BABA BAĞCI: EVLADIM 7 KİŞİYE CAN OLDUBeyin ölümü gerçekleşmesi üzerine ailesinin de onayı ile organları bağışlanan özel harekat polisi Emre Bağcı için bugün görev yaptığı Özel Harekat Şube Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

03.05.2017 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BABA BAĞCI: EVLADIM 7 KİŞİYE CAN OLDU

Beyin ölümü gerçekleşmesi üzerine ailesinin de onayı ile organları bağışlanan özel harekat polisi Emre Bağcı için bugün görev yaptığı Özel Harekat Şube Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene Samsun Valisi İbrahim Şahin, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile meslektaşları katıldı. Cenazenin tören alanına gelmesinin ardından baba Ahmet Bağcı, anne Gülsefa Bağcı ile kız kardeşi Gamze Kahveci gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun tabutunun başına gelen baba Ahmet Bağcı, fotoğrafına sarılıp öptükten sonra, "Evladım yavrum benim. Cennet mekanın olsun. Çok yakışıklısın oğlum sen. Bu üniforma sana çok yakışmıştı oğlum" diye gözyaşı döktü.

Daha sonra yanına gelen Organ ve Doku Nakli Samsun Bölge Koordinatörü Dr.Mehmet Kazak da aileye başsağlığı diledi. Baba Ahmet Bağcı bu sırada, "Evladım 7 kişiye can oldu. Onların acılarını dindirebildiyse, bir nebzede bizim acımız dindi. Onlarla irtibata geçelim. Onlar bizim bir parçamız olacak. Evladımızın organlarıyla hayata tutunacaklar" diye konuştu.

Saygı duruşunun ardından İl Müftüsü Veysel Çakı tarafından dua okundu. Cenaze daha Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne ait cenaze aracına konularak memleketi Çanakkale'nin Saraycık Köyü'nde yarın toprağa verilmek üzere götürüldü.

Bu arada baba Ahmet Bağcı tören alanındaki özel harekat polisleriyle tek tek kucaklayarak vedalaştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özel Harekat Polisinin Organları 7 Kişiye Umut Oldu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement