Bakan Soylu, kapısı koçbaşıyla kırılan CHP'li ilçe başkanını aradı: Hakkınızı helal edin - Son Dakika
Güncel

Bakan Soylu, kapısı koçbaşıyla kırılan CHP'li ilçe başkanını aradı: Hakkınızı helal edin

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde CHP İlçe Başkanı Turgut İncel'in ve yakınlarının evleri geçtiğimiz gece "ihbar var" denilerek özel harekat timleri tarafından basılmıştı. Konuya ilişkin açıklama yapan İncel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisini arayarak helallik istediğini ve olayla ilgili tahkikat başlatılacağını söylediğini aktardı.

13.03.2021 15:37  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde CHP İlçe Başkanı Turgut İncel'in ve yakınlarının evlerinin özel harekat polisleri tarafından basılması gündem olmuştu.

VALİLİK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Diyarbakır Valiliği, söz konusu olaya ilişkin "Şüpheli U.İ isimli şahsın ikametinde arama yapıldığı esnada aynı katta bulunan ve CHP Hazro İlçe Başkanı Turgut İncel'e ait olduğu anlaşılan ikametin kapısının açılması üzerine bu ikamete de kontrol ve görüşme amaçlı girilmiş bilahare ikametten çıkılmıştır. Arama izni olmadan ikamete girilmesi iddialarıyla ilgili gerekli soruşturma süreci başlatılmıştır." açıklamasını yaptı.

"SOYLU ARAYARAK HELALLİK İSTEDİ"

Konuyla ilgili konuşan Turgut İncel ise "Yaşanan olayın duyulması sonrasında İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu beni telefonla arayarak üzüntülerini dile getirdi. Benimle ve eşimle görüşerek 'Hakkınızı helal edin' dedi. Olayla ilgili tahkikat başlatılacağını ve takipçisi olacağını söyledi. Çok mutlu oldum, kendisine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu, kapısı koçbaşıyla kırılan CHP\'li ilçe başkanını aradı: Hakkınızı helal edin

Son Dakika Güncel Bakan Soylu, kapısı koçbaşıyla kırılan CHP'li ilçe başkanını aradı: Hakkınızı helal edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Arda Turan: Polis bu sever de döver de... artık kime ne denk gelirse.. :-))) 47 57 Yanıtla soy soy : Senin gibi çocuklarına da denk gelir umarım 0 0
  • Hasan: Hemen partiye dokmeyin her devirde oluyor onemli olan yanlıs bulunup duzeltilmesi bakan . Polis su anda devleti temsil ediyor konuya vakıf olmadan konusnayın hayırdır pkk lılar eylem yapınca hic tepkinizi duymuyoruz 75 24 Yanıtla
  • Vatandaş : O polisler görevden alınmalı 59 39 Yanıtla Bozkurt: Polisin suçu ne kardeşim ihbar üzerine gidiyorlar kim ne söylediler ihbar edeni alacaksın iceri 32 11 ...: Hayırdır polisler görevden alınmalı? Emri yerine getirenlerin ne günahı var? Kasıtlı yapıldıysa Emri veren en yukardaki kişi kimse o suçludur. 32 9 VİCDAN : arama kararı hakim kararı ile yada gecikmesinde sakınca bulunan hallerde savcı kararıyla yapılır eleştirilecekse bunlar eleştirilsin polis savunmasız ya istediğinizi söyleyin bakayım o polisler elinde karar olmadan gidecek kadar saf değiller herhalde 17 2
  • ömer: bir akp liye yapılsa şimdiye basın ülke yıkılıyor du 61 33 Yanıtla Mert: Bırakın şu kutuplaşmayi artik be kime ne kazandirdi alip götürdüklerinden başka. Hep hüzün hep aci be. bu çati altinda hepimiz variz hepimiz sen ben yok 29 13
  • Deniz kaya: Asılsız ihbar yapanlar ceza almadığı sürece böyle haksızlıklar olacaktır 60 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bayram Tatili Boyunca Hastanelerde 5 Milyon 148 Bin 676 Acil Servis Hizmeti Verildi
    17:22 Bayram Tatili Boyunca Hastanelerde 5 Milyon 148 Bin 676 Acil Servis Hizmeti Verildi

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9 günlük bayram tatili boyunca hastanelerde 5 milyon 148 bin 676 acil servis hizmeti verildiğini ve 112 Acil ambulanslarıyla 173 bin 174 vakaya müdahale edildiğini açıkladı. Bakan Koca, sağlık hizmeti verenlere teşekkürlerini iletti.

  • İngiliz turist Marmaris'te kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
    17:21 İngiliz turist Marmaris'te kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

    Muğla'nın Marmaris ilçesine tatile gelen İngiliz turist Denis Crawley, koyları gezmek için katıldığı tekne turunda denize atladıktan sonra kalp krizi geçirdi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Crawley, hastaneye kaldırılarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Çorum'da Aranan 14 Şahıs Yakalandı
    17:21 Çorum'da Aranan 14 Şahıs Yakalandı

    Çorum'da asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 14 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında 1 kasten öldürme, 1 yağma ve 2 cinsel suç şüphelisi bulunuyor. Ayrıca kayıp olduğu bildirilen 4 kadın ve 4 erkek şahıs bulunurken, 1 kadının arama çalışmaları devam ediyor.

  • Kütahya'da Macar Çağdaş Sanatı Sergisi Açıldı
    17:20 Kütahya'da Macar Çağdaş Sanatı Sergisi Açıldı

    Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 'Sınırların Ötesinde Macar Çağdaş Sanatına Bir Yolculuk' adlı sergi, Türkiye-Macaristan Kültür Yılı kapsamında açıldı. Sergide, Macaristan'ın önde gelen 5 sanatçısına ait 33 eser yer alıyor. Açılışta konuşan Kütahya Valisi Musa Işın, Türk ve Macar halkını kardeş olarak gördüklerini belirtti. Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ise sanatın evrensel bir dil olduğunu vurgulayarak, serginin bilim, teknoloji ve matematikle iç içe olduğunu ifade etti.

  • Uşak'ta Otobüste Uyuşturucu Bulundu, 2 Kilo 670 Gram Skunk Ele Geçirildi
    17:20 Uşak'ta Otobüste Uyuşturucu Bulundu, 2 Kilo 670 Gram Skunk Ele Geçirildi

    Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüste uyuşturucu madde bulunduğu ihbarını değerlendirerek polis uygulama noktasında durdurdu. Yapılan aramada otobüsün bagaj kısmında bulunan peynir bidonları içeresinde gizlenmiş 2 kilo 670 gram skunk ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyi otobüsle gönderdiği öğrenilen S.Ş. ise ekiplerce yakalayarak gözaltına alındı.

  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Seçimli Genel Kurulun Öne Çekilmesi Gerektiğini Söyledi
    17:19 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Seçimli Genel Kurulun Öne Çekilmesi Gerektiğini Söyledi

    Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz olarak açıkladığı seçimli genel kurul toplantısının öne çekilmesi gerektiğini belirtti. Özbek, Kulüpler Birliği'nin başlattığı imza kampanyasına ise artık gerek kalmadığını ifade etti. Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ikna etmeye çalıştığını ve uzlaşmanın sonuç vereceğini düşündüğünü söyledi.


Advertisement