Özel Harekatçı Babadan Şehit Özel Harekatçı Oğula Son Görev (2) - Son Dakika
Güncel

Özel Harekatçı Babadan Şehit Özel Harekatçı Oğula Son Görev (2)

Özel Harekatçı Babadan Şehit Özel Harekatçı Oğula Son Görev (2)

Köyünde TOPRAĞA VERİLDİMardin'in Derik İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Özel Harekat polisi Ahmet Demir'in cenazesi, Kütahya Polisevi bahçesinde düzenlenen törenin ardından Çavdarhisar İlçesine bağlı Tepecik Köyü'ne götürüldü.

27.07.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köyünde TOPRAĞA VERİLDİ

Mardin'in Derik İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Özel Harekat polisi Ahmet Demir'in cenazesi, Kütahya Polisevi bahçesinde düzenlenen törenin ardından Çavdarhisar İlçesine bağlı Tepecik Köyü'ne götürüldü.

Tepecik Köyü'ndeki cenaze törenine de Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, Emniyet Müdürü Hasan Çevik, şehidin babası Mehmet Ali Demir, annesi Hanife Demir, kardeşleri, Gonca adındaki nişanlısı, yakınları emniyet mensupları ile çok sayıda kişi katıldı.

Cenaze töreninde özel harekat polisi baba Mehmet Ali Demir, gözyaşı döken yakınına sarılarak "Ben daha ölmedim, ağlamak yok dik duracağız. Bu hesap burada bitmedi, hesap bitmedi. Siz dik duracaksınız ki ben de görevimin başına döneceğim" dedi.

Şehit polis Ahmet Demir, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra götürüldüğü Tepecik Köyü mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özel Harekatçı Babadan Şehit Özel Harekatçı Oğula Son Görev (2) - Son Dakika


Advertisement