Özel İdarenin Yaptığı Yörükyenice Köprüsü Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Özel İdarenin Yaptığı Yörükyenice Köprüsü Tamamlandı

Özel İdarenin Yaptığı Yörükyenice Köprüsü Tamamlandı

Bursa İl Özel İdaresi tarafından Nilüfer ilçesinin Badırga ve Mudanya ilçesinin Yörükyenice köyleri bağlantı yolu üzerinde bulunan Nilüfer çayına başlanan köprü inşası tamamlandı.

17.02.2014 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi ve Tarım ve Köy İşleri Daire Başkanı İsmail Aksoy Özel İdare ekiplerinin hafriyat çalışmalarını yerinde inceledi.

Genel Sekreter Bilal Çelik İl Özel İdaresi olarak yapmakta olduğumuz son köy alt yapılarına ilişkin sanat yapısının bitmiş olduğunu yerinde incelemek için geldik. Özel İdare olarak yaptığımız Nilüfer Badırga ve Mudanya Yörükyenice bağlantı yolu üzerinde bulunan Nilüfer çayının üzerine yaptığımız köprü 52 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğinde olup toplamda 1 Milyon 492 Bin TL maliyette olmuştur. İdaremiz imkanlarıyla yapmış bölgemize yapmış olduğumuz bu köprü sadece iki köyü değil yaklaşık on köyümüze hizmet edecek bağlantı noktası olacak aynı zamanda vatandaşlarımızın bu bölgede 20km fazladan dolaşmasını önleyecek ve Deri Organize Sanayi Bölgesinde çalışan vatandaşlarımız içinde ulaşım konusunda önemli bir imkanda sunmuş olacak. Şuan son dolguları Özel İdare ekiplerimizce yapılıyor bir kaç gün içinde artık buradaki çalışmalarımız tamamlanmış olacak açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel İdarenin Yaptığı Yörükyenice Köprüsü Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement