(Özel) İstanbul'da asker konvoyu tüneli trafiğe kapattı - Son Dakika
3.Sayfa

(Özel) İstanbul'da asker konvoyu tüneli trafiğe kapattı

(Özel) İstanbul\'da asker konvoyu tüneli trafiğe kapattı

İstanbul Beşiktaş'ta konvoy eşliğinde asker uğurlayan bir grup genç araçlarıyla girdikleri Dolmabahçe Tünelini trafiğe kapattı.

07.11.2019 09:13  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Beşiktaş'ta konvoy eşliğinde asker uğurlayan bir grup genç araçlarıyla girdikleri Dolmabahçe Tünelini trafiğe kapattı. Gençlerin yolu ulaşıma kapatarak, insanların canını hiçe saydığı o anlar kameraya yansıdı.

26 Ekim 2019 günü akşam saatlerinde Dolmabahçe Tüneli'nde meydana gelen olayda, askere giden arkadaşlarını uğurlamak isteyen bir grup genç, akşam saatlerinde konvoy halinde birleşerek Dolmabahçe Tüneline geldi. Araçlarıyla konvoy eşliğinde Tünel'de duran gençler daha sonra araçlarından inerek burada askere gidecek olan arkadaşlarını, elleriyle havaya fırlattı. Dolmabahçe Tünelini kapatan gençler, bir süre bu şekilde eğlendi. Konvoydaki bazı gençler ise alt geçitte korna bastı. Bazı sürücülerin duruma tepki göstermesi üzerine gençler araçlarına binerek oradan uzaklaştı.

O anlar kameralara yansıdı

Korna çalarak konvoylar eşliğinde seyreden araçlarla Dolmabahçe Tünelini kapatan gençler bir süre burada durduktan sonra araçlarına binerek Beşiktaş istikametine doğru devam etti. Tünel içerisinde insanların canının hiçe sayıldığı o anlar ise cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa (Özel) İstanbul'da asker konvoyu tüneli trafiğe kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi
    09:59 Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi

    Giresun'un Bulancak ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınırken, çalınan altınlar da ele geçirildi. Giresun Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri kısa sürede yaptıkları çalışmayla 3 şüpheliyi yakalayarak, olayda kullanılan tüfekle çalınan 4.5 kilogram altını ele geçirdi. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, olayın adliye, emniyet ve jandarma teşkilatlarının kararlı ve titiz saha çalışmaları sonucunda kısa sürede çözüme kavuşturulduğu belirtildi. Giresun'un huzuru için güçlü bir şekilde çalışmaya devam edileceği vurgulandı.

  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı
    09:42 Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı

    Bursa'da bir kadın, hava alsın diye dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlar, Şaban Alper'in köpeğinin çalınmasına şahit oldu. Alper, polis ekiplerine haber vererek köpeğini bulmak için çalışma başlattı.


Advertisement