Özel Kardelen Koleji 23 Nisan Etkinlikleri Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika
Yerel

Özel Kardelen Koleji 23 Nisan Etkinlikleri Büyük Beğeni Topladı

Özel Kardelen Koleji 23 Nisan Etkinlikleri Büyük Beğeni Topladı

Nevşehir Özel Kardelen Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi'nde kutladı.

23.04.2012 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Özel Kardelen Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi'nde kutladı.

Özel Kardelen Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, İl Jandarma Alay Komutanı Turgay Aras, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi'nde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri ilk olarak 4,5 ve 6. sınıf öğrencilerinden oluşan koro ile başladı. Daha sonra ise yine Özel Kardelen Koleji öğrencilerini gitar dinletisi ile devam eden program, minik öğrencilerin jimnastik gösterileri ile devam etti.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Kardelen Koleji 2. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan mini defile programı da izleyicilerden beğeni topladı.

Özel Kardelen Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri 3. geleneksel fotoğraf sergisinin açılışı ile sona erdi. Serginin açılışını Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptı.

Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan programdan sonra yaptığı açıklamada, "Özel Kardelen Koleji olarak 3. Geleneksel Fotoğraf Sergimize gelen başta Nevşehir Valimiz Abdurrahman Savaş olmak üzere tüm değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bugün sizlerin de görmüş olduğu üzere Nevşehir'de bayramı doyasıya kutladık. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan koro, gitar dinletisi, jimnastik gösterimiz ve okulumuz 2.sınıf öğrencilerinin hazırlamış oldu defile büyük ilgi gördü. Ben burada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza, öğrencilerimize, öğrenci velilerimize ve desteklerini esirgemeyen tüm Nevşehirli vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

Özel Kardelen Koleji tarafından açılan 'Geleneksel 3. Fotoğraf Sergisi' 27 Nisan Cuma gününe kadar gezilebilecek. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Kardelen Koleji 23 Nisan Etkinlikleri Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement