Özel Kardelen Koleji'nde Erken Kayıtlar Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Özel Kardelen Koleji'nde Erken Kayıtlar Devam Ediyor

Özel Kardelen Koleji\'nde Erken Kayıtlar Devam Ediyor

Nevşehir Özel Kardelen Koleji 15 Nisan tarihinden itibaren başlayan 2012-2013 eğitim-öğretim yılı erken kayıtları devam ediyor.

01.05.2012 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Özel Kardelen Koleji 15 Nisan tarihinden itibaren başlayan 2012-2013 eğitim-öğretim yılı erken kayıtları devam ediyor.

Özel Kardelen Koleji tarafından 2012-2013 eğitim-öğretim yılı kayıtları 8 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek. Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan erken kayıtlar ile ilgili açıklamada bulundu. Kaplan, "Özel Kardelen Koleji olarak erken kayıtlarımız Nisan ayı itibarıyla başladı. Erken kayıtlarımız başlayalı 15 gün olmasına rağmen okulumuza büyük bir ilgi olması bizleri mutlu ediyor. Özellikle "Birinci Sınıflara Birinci Sınıf Eğitim' parolasıyla çıkmış olduğumuz yolda 1'inci sınıflarımıza kayıtlarımız büyük ilgi görüyor. Özel Kardelen Koleji'nde 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında birinci sınıf öğretmenlerimiz Nevşehir'in en gözde öğretmenlerinden oluşan öğretmen kadromuz ile öğrencilerimiz bekliyor. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında 1.sınıf öğretmen kadromuz Sevil Demirkesen, Yüksel Güneş ve Sevgi Yüksel'den oluşmaktadır. Ben şimdiden erken kayıtlarımıza yoğun ilgi gösteren tüm Nevşehir halkına teşekkür ediyorum." dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Kardelen Koleji'nde Erken Kayıtlar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement