Oy kullanmaya yetişemeyen kadın baygınlık geçirdi - Son Dakika
Güncel

Oy kullanmaya yetişemeyen kadın baygınlık geçirdi

İstanbul Avcılar'da, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için oy kullanmaya sandıklar kapandıktan sonra gelen bir kadın, vatandaşlık görevini yerine getiremeyince üzüntüden bayıldı.

23.06.2019 17:58  Güncelleme: 20:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avcılar'da oy kullanım işlemi sona erdikten sonra gelen bir kadın, vatandaşlık görevini yerine getiremeyince üzüntüden bayıldı. Kadının yardımına sandık görevlileri koştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi oy kullanma işlemi sona erdikten sonra Avcılar'da bulunan İstanbul Büyükşehir Şehit Şerife Bacı Çok Programlı Anadolu Lisesine gelen bir kadın, saat 17.00'yi geçtiği için oy kullanamadı. Oy kullanmaya geldiği okulun merdivenlerine oturan kadın bir süre gözyaşı döktü.

Oy kullanmaya yetişemeyen kadın baygınlık geçirdi

OY KULLANAMADIĞI İÇİN ÜZÜLÜNCE BAYGINLIK GEÇİRDİ

Oy kullanamadığı için üzülen kadın, bir süre sonra baygınlık geçirdi. Bayılan kadının yardımına sandık görevlileri koştu. Kadın, görevlilerin yardımıyla bir süre sonra kendine geldi.

Oy kullanmaya yetişemeyen kadın baygınlık geçirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Oy kullanmaya yetişemeyen kadın baygınlık geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • TUNÇ06: YA ŞU HALE BAKIN ÇOK KOMİK.....3600 EK GÖSTERGEYİ VERMEDİLER YA EEEEEE ONCA İST. ÖĞRETMEN POLİS HEMŞİREVAR GÖZ ARDI EDİLDİ AMA KÖPRÜDEN KAÇAK GEÇENLER CEZALARI AF EDİLDİ... 6 1 Yanıtla asalak takımı bi işe yaradıkları yok: öğretmen demeyin kusasım geliyor 0 0
  • murat: eyt yoksa oy da yok 6 0 Yanıtla
  • melis: Gerizekalı. 1 4 Yanıtla
  • 3434: üzülme bacım rabbim daha büyük keder vermesin.istanbul seçiminde 1 oy pek birşey değiştirmez. 0 5 Yanıtla
  • hakan as: yetişseydi bin ali kazanacaktı allah kahretsin :)))) 1 0 Yanıtla
  • reklam: reklam yapmaaaaaa 1 0 Yanıtla
  • ...: Allah akıl fikir ihsan eylesin 1 0 Yanıtla cimri davranmasından belli ;azcık anlayın artık!::: allah bunları adamdan saymıyor böyle gelmiş böyle gider bu asalak takımı 0 0

Advertisement