Özel Sağlık Hastanesinde cumhuriyet coşkusu yaşandı - Son Dakika
Güncel

Özel Sağlık Hastanesinde cumhuriyet coşkusu yaşandı

Özel Sağlık Hastanesinde cumhuriyet coşkusu yaşandı

İzmir Alsancak'ta kapılarını hizmete açan Özel Sağlık Hastanesi; yöneticileri, hekimleri, tüm çalışanları ve hastaları ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

30.10.2020 09:49  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Alsancak'ta kapılarını hizmete açan Özel Sağlık Hastanesi; yöneticileri, hekimleri, tüm çalışanları ve hastaları ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Açılışa özel olarak gerçekleştirilen ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün İzmir fotoğraflarından oluşan sergi de ziyarete açılarak günün anlam ve önemi vurgulandı. Gerçekleştirilen törende konuşan Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, cumhuriyetin kuruluşunun 97'nci yılını büyük bir coşkuyla kutladığımızı belirterek cumhuriyetin ülkemizin en önemli kazanımlarından biri olduğunu ve yönetimin de millete geçtiğini dile getirdi. Op. Dr. Kenan Kalı, "Bir asra yaklaşan cumhuriyetimizi hala ilk günkü gibi genç ve dinamik olarak yaşatmak bizlerin görevidir. Ulu önder Atatürk'ün silah arkadaşları ve tüm milletimizle birlikte verdiği mücadele sonucu cumhuriyetimiz bundan 97 yıl önce kuruldu. Bizlere düşen bu mirası doğru anlamak, doğru yaşamak, yeni nesillere de doğru şekilde aktarmak ve korumaktır. Cumhuriyetin, Atatürk'ün ilke ve inkilaplarının bilincinde olarak ülkemizi daha da yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışmalıyız. Türkiye Cumhuriyeti'nin güçlü adil ve merhametli bir şekilde daha uzun yıllarca yaşamasını temenni ediyorum. Tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutlarım" dedi.

Konuşmaların ardından alkışlar eşliğinde pasta kesildi, düzenlenen Atatürk fotoğrafları sergisi de tüm Özel Sağlık Ailesi tarafından gezildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özel Sağlık Hastanesinde cumhuriyet coşkusu yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı
    01:57 Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı

    Ümraniye'de frenleri tutmayan bir araç, seyir halindeyken park halindeki 14 araca çarptı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü.


Advertisement