Özel Tarsus Koleji'nde Açılış Töreni - Son Dakika
Yerel

Özel Tarsus Koleji'nde Açılış Töreni

Eğitim ve Öğretim Yılında Hizmet Vermeye Başlayan Özel Tarsus Koleji'nin Resmi Açılış Töreni Yapıldı

22.01.2011 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Özel Tarsus Koleji'nin resmi açılış töreni yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Ali Oksal, açılışta yaptığı konuşmada, kalkınmanın sağlanması için eğitimin vazgeçilmez olduğunu söyledi.

Eğitimden yoksun kalan ülkelerin, eğitimi yüksek olan ülkelerin boyunduruğu altında kalacağını, bu nedenle ülke olarak eğitime önem verilmesi gerektiğini ifade eden Oksal, eğitim çıtasının yükseltilmesini istedi.

Eğitimde ilerleyen ülkelerin dünyada söz sahibi olabileceğini dile getiren Oksal, 'Özel Tarsus Koleji'nin de ülkemize çok başarılı insanlar yetiştireceğine yürekten inanıyorum' dedi.

Belediye Başkan vekili Hasan Yıldırım ise, kolejin fiziki ve eğitim kadrosu yönünden çok iyi bir düzeyde olduğunu vurguladı.

Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı da, okul açılışları yapmaktan büyük zevk duyduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

'Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesi için öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Eğitimde kaliteyi yükseltmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Özel Tarsus Koleji kuruluşunu tamamladı. Güvene dayalı bir şekilde, istikrarlı bir çalışmayla çok başarılı olacaktır. Buna inanıyorum.'

Kolejin kurucusu Hakan Süren ise, 70 öğrencinin eğitim gördüğünü kolejde, tüm çevre il, ilçe, kasaba ve köylerdeki çocuklara hizmet vermek istediklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Özel Tarsus Koleji ana sınıfı ve ilköğretim okulu öğrencileri İngilizce, Almanca ve Türkçe şarkılarını seslendirdi.

(SÖ-KRM-YLZ) - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Özel Tarsus Koleji'nde Açılış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement