Özel Tasarımıyla Mını Clubman Bond Street Cenevre'yi Fethedecek. - Son Dakika
Otomobil

Özel Tasarımıyla Mını Clubman Bond Street Cenevre'yi Fethedecek.

Özel Tasarımıyla Mını Clubman Bond Street Cenevre\'yi Fethedecek.

Cenevre Fuarı'nda bu yıl, MINI Clubman Bond Street modelinin dünya lansmanı gerçekleştirilecek. Geniş çaplı donanıma ve ayrıntıların ön plana çıkarıldığı bir tasarıma sahip olan bu MINI özellikle stile düşkün, ayrıcalıklı bir müşteri kitlesi için üretildi.

05.03.2013 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uç sınırlardaki sürüş keyfi tutkusu, zengin model yelpazesi ve MINI'nin adına daha da ün kazandıran geniş kişiselleştirme seçenekleri, 2013 Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nda marka standının en önemli parçalarını oluşturuyor. MINI'nin dünya çapındaki popülerliğinin yapı taşlarından biri de, otomobiller ile sahipleri arasında sürüş deneyimi yaşamadan önce başlayan yakın ilişkidir. MINI, sunduğu olağanüstü geniş çaptaki opsiyonel donanım ve aksesuar yelpazesi ile her otomobilin kişisel tercihlere göre özelleştirilerek türünün tek örneği haline gelmesine olanak sağlar. Tüm bunların yanında, kusursuz biçimde yapılandırılmış olan tasarım modelleri markanın karakterinin belirli bölümlerini çekici bir orijinallik ile göz önüne çıkarır.

Bu serinin en son örneği, dünya çapındaki prömiyeri 2013 Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nda yapılacak olan MINI Clubman Bond Street modelidir. Özel tasarımı ve donanım özellikleri, bu modeli, İngiliz yaşam biçiminin ve premium kaliteye sahip MINI tarzının temsilcisi olan özel bir üretim haline getirir. MINI Clubman'in dinamik ve akıcı gövde hatlarını ve genişletilmiş aks aralığını vurgulamak için, gövdesi Midnight Black metalik renktedir ve tavanı, dış ayna kapakları, C sütunlarının alt kısımları ve motor kapağı şeritleri ise kontrast Cool Champagne renginde tasarlanmıştır.

Ayrıca, sağlanan kaliteli donanım seçenekleri gibi, tercihe göre belirlenen iç tasarım rengi ve özel olarak tasarlanmış spor koltuklar ve deri kaplı gösterge panelini de içeren malzeme konsepti, araç içindeki ferahlık düzeyiyle mükemmel bir uyum sağlar.

MINI Clubman Bond Street modeline Cenevre'de MINI Hyde Park modeli de eşlik ediyor. MINI ya da MINI Clubman şeklinde sunulan bu tasarım modeli, dış tasarımda Pepper White rengi gövde ve yeni Cool Champagne kontrast renk kombinasyonu ile de sunuluyor. Cenevre Fuarı'nda, üstü açık otomobil sanatının kıskandıran şıklığa sahip bir temsilcisi olan, MINI Highgate Cabrio da yer alıyor. Bu dört kişilik soft tavanlı model; ayrıcalıklı ve inkar edilemez orijinalliktedir.

5 ? 17 Mart tarihleri arasında 2013 Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nı ziyaret edenler, aynı zamanda mevcut model ailesine yönelik diğer kişiselleştirme seçeneklerini inceleme olanağı da bulacak. Bu seçeneklere en yeni MINI Yours ürünleri ve Orijinal MINI Aksesuarları yelpazesinden yenilenen John Cooper Works Tuning ürünleri dahildir.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Özel Tasarımıyla Mını Clubman Bond Street Cenevre'yi Fethedecek. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement