Üst geçidi kullanmayan çocuğu yakalayıp döven cani adam kamerada! - Son Dakika
Güncel

Üst geçidi kullanmayan çocuğu yakalayıp döven cani adam kamerada!

Sultangazi'de bir adam, araç geçişinin yoğun olduğu caddede yaya üst geçidini kullanmadılar diye çocuklara saldırdı. Saldırganın yakaladığı çocuğu dövdüğü anlar kameraya yansıdı.

01.08.2019 10:54  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi'de, bir kişi araç geçişinin yoğun olduğu Mevlana Caddesi'nde bulunan yaya üst geçidini kullanmadılar diye çocuklara saldırdı. Yakaladığı çocuğu kolundan tutarak döven adam cep telefonu kameralarına yansıdı.

ÇOCUKLAR, DEMİR BARİYERLERİ AŞARAK YOLUN KARŞISINA GEÇTİ

Sultangazi'de çok sayıda kişi 50. Yıl Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi'ni birbirine bağlayan Mevlana Caddesi'ndeki üst geçidi kullanmak yerine trafiğin hızla aktığı caddeyi kullanıyor. Aralarında çocukların da olduğu insanlar trafik güvenliğini ve kendi canlarını tehlikeye atıyor. Zaman zaman refüje konulan demirlerden atlayarak karşıya geçen çocuklarla cadde üzerinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Camii cemaati arasında tartışma yaşanıyor. Geçtiğimiz gün caddeye gelen dört çocuk üst geçidi kullanmak yerine demir bariyerleri aşarak, yolun karşısına geçti.

YAKALADIĞI ÇOCUĞU DÖVDÜ

Çocukları gören cami cemaatinden Cesim Demirbaş, koşarak çocukları yakalamaya çalıştı. Çocuklardan üçü kaçarken Demirbaş birini yakaladı. Demirbaş yakaladığı çocuğu dövdü. Kaçan çocuklar kontrolsüzce yola fırladı. Çocuğu Demirbaş'ın elinden çevredekiler aldı. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

"BEN ÇOCUKLARI DÖVMEDİM, SADECE UYARDIM"

Yakaladığı çocuğu dövdüğü anlar görüntülere yansıyan Cesim Demirbaş, "Genelde çocuklar üst geçidi kullanmıyor. 20 yaş üzerindeki gençler de üst geçidi kullanmıyor. Biz bunları uyardığımız zaman bize saldırıyorlar. Ters kelimeler kullanıyorlar. Biz gençleri uyarıyoruz. Gençlerimiz cahil olduğundan dolayı bize saldırıda bulundular. Ben çocukları dövmedim. Sadece uyardım. Uyardığım için de bunlar bize saldırıyorlar." dedi.

"GENÇLERİ UYARDIĞIMIZ ZAMAN BİZE TEPKİ GÖSTERİYORLAR"

Mustafa Aytekin ise, "Üst geçidi kullanmayan gençlerimizi uyardığımız zaman, gençlerimiz 'sana ne' gibisinden bize tepki gösteriyorlar. Burada ufak çocukların can güvenliği yok. Çocukların refüj ortasında bulunan parmaklıkları rahatlıkla aşabildiğini göreceksiniz. İnsanların kullanımı için açılmış bir üst geçit. Lakin insanlar bu üst geçidi kullanmıyor. Özellikle 50. Yıl Mahallesi'nden Cumhuriyet Mahallesi'ne sağlık ocağına ve Pazar alanına gelmek için gelen vatandaşlarımız var. Bundan dolayı sürekli bu üst geçidi kullanmak zorundalar. Özellikle çocuklu kadınların buradan çıkması mümkün değil. Aşağı yukarı 130-140 tane basamak var. Gençler zor çıkıyor bu üst geçitten. Yaşlıların da yanında muhakkak ki refakatçi olması gerekiyor ki, bu üst geçitten geçebilsinler. Her gün burada kazalar oluyor. Parktan çıkan çocuklar üst geçidi kullanmıyor. Parmaklıkların üstünden atlayarak karşıya geçiyorlar. Yukardan da, aşağıdan da herhangi bir yavaşlatıcı kasis yok." diye konuştu.

Öte yandan üst geçidin kullanışsız olduğunu belirten vatandaşlar, akan trafiğe aldırış etmeden yolun karşısına geçmeye devam ediyor.

O anlar kamerada;

Üst geçidi kullanmayan çocuğu yakalayıp döven cani adam kamerada!
Üst geçidi kullanmayan çocuğu yakalayıp döven cani adam kamerada!
Üst geçidi kullanmayan çocuğu yakalayıp döven cani adam kamerada!
Üst geçidi kullanmayan çocuğu yakalayıp döven cani adam kamerada!
Üst geçidi kullanmayan çocuğu yakalayıp döven cani adam kamerada!
Üst geçidi kullanmayan çocuğu yakalayıp döven cani adam kamerada!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üst geçidi kullanmayan çocuğu yakalayıp döven cani adam kamerada! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • BABACINO 6934: hemen cani adam diye haber yapin adamin zoru cocuklara bir sey olmasin haberi yapanin zoru ney acaba 17 3 Yanıtla YOLUNA BAK: ADAMIN YAPTIĞI İYİLİK SONUCUNDA NE CANİLİĞİ KALDI NE İFFETİ NE ŞEREFİ. HER OLAYA TACİZ, HER UYARIYA CANİLİK DERSEN. BÖYLE ABSORD HABERLER ÇIKAR. 13 2
  • ADAM KESİNLİKLE HAKLI: ADAM HAKLI 17 1 Yanıtla
  • Baki: Bence cocuklar ustgeçitte geçmemenin ölümcül olduğunu burada kaza nedeniyle ölmeden öğrenmiş oldular. 16 1 Yanıtla
  • Ali 62 : Eğitim diyordunuz alın size eğitim 15 1 Yanıtla
  • İsa duru: Yobazlar her yerde cahiller 2 10 Yanıtla
  • Sibelll: Ölseydiler dahamı iyiydi? Akıllanmışlardır şimdi. Bir dahada arabaların zırt pırt geçtiği yerden geçmezler. 10 1 Yanıtla
  • By meçhul: Eline sağlık iyi yapmış araç altında parça parça olacağına iki tokat yesin 8 1 Yanıtla
  • İyi yapmış : Eline sağlık 6 1 Yanıtla
  • Vanlı oğlu : Peki o çocukları dövme yiyip de orada geceki Bir araba çarpsaydı daha mı iyi olurdu bak kardeşim ya böyle yapıyorsun olmuyor böyle yapıyorsun olmuyor ya hele bazı yorumlara bakıyorsun mide bulandırıcı yobaz mobas kelimesi ile kullanıyorlar Bu yobaz kelimesini kullanan da ne Şeref'i vardır imanı vardır Onu da böyle bilesin 5 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement