Özer Uçuran Çiller'den 9. kitap Yaşam Düşüncedir - Son Dakika
Güncel

Özer Uçuran Çiller'den 9. kitap Yaşam Düşüncedir

Özer Uçuran Çiller kişisel gelişim alanında kaleme aldığı dokuzuncu kitabıyla okurlarla buluşmaya hazırlanıyor.

06.06.2014 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haziran ayı içerisinde raflarda yerini alacak "Yaşam Düşüncedir" adlı kitabında Özer Uçuran Çiller, yaşamın yetmiş bir ayrı kesitinden örnek sözleriyle düşünce pencerenizi yeni bir aydınlanmaya açabilme ve düşlerinizi gerçeğe dönüştürebilme yolunu gösteriyor.

Uzun yıllardır spiritüel ve kişisel gelişim konularında kitaplar yazan Özer Uçuran Çiller, bir başucu eseri olarak saklanacak 9. kitabını çıkarıyor. "Yaşam Düşüncedir – Anlamlı Sözler" adlı kitapta yaşamın gerçek tanımı olan "düşüncelere" yer veren Özer Uçuran Çiller, güzel yaşamın sırrının olumlu düşünceden geçtiğinin altını çiziyor.

Önceki kitapları İngilizceye çevrilen ve Türkiye'nin ilk gelişim kitapları arasında sayılan Özer Uçuran Çiller, son kitabında kendi sözlerini bazı filozof ve düşünce insanlarının anlamlı sözleriyle bir araya getiriyor. Yaşamın 71 kesitine ilişkin söz ve düşüncelerin yer aldığı kitapta, "Olumlu düşünme, affedici olmak, başarı, huzur, mutluluk, kibir, yalnızlık, kendini sevmek, vicdan temizliği, iyi ahlak, sabır, inanç, sağlık, risk alabilmek, kıskançlık, zenginlik, tanrının varlığı, bilinçaltı, meditasyon, gerçek, çocuklarımız, güven, akıl, üzüntü, evlilik, cinsellik, yaşlılık ve aşk" gibi bölümler bulunuyor.

Yol gösterici öğretiler

Teknoloji ile birlikte hızlanan hayatlarımızda her şey sanal dünyada yaşanırken, yaşanmışlığın izlerini ve yaşam deneyiminden süzülerek gelen her bir sözün, hızla yaşanan ve keyif alınmayan hayatlara bir nebze de olsun kılavuzluk etmesini istiyor. Bu çerçevede Özer Uçuran Çiller'in kitabında yer alan yol gösterici öğretilerden bazıları şöyle:

· Olumlu düşünme tüm başarıların temelinde yatan olgudur.

· Yaşamdan her ne bekliyorsak, bu beklentilerimizi olumlu bir düşünüşle bilinçaltımıza resmetmeliyiz. Korkudan, şüpheden, kuruntudan, kuşkudan, üzüntüden uzak olmak en önemli koşul. Unutmayın…

· Farkındalığa ömür boyu umutların peşinde koşarak ulaşılabilir. Daime yeni umutların peşinde koşun.

· Yapılan araştırmalar, affedebilen insanların, kin tutanlardan daha sağlıklı ve mutlu yaşadığını gösteriyor. Kim affediyorsa o daha iyi yaşıyor! Hatta daha da ilginç olan, sadece 'birisini affetmeyi tasavvur etme'nin bile yeterli olması.

· Yaşamın amacı kendini gerçekleştirmek ve mutluluk ise bu yol, insanın kendisini sevmesinden geçer.

· Karıncayı dahi incitmemenin, incenmemek anlamına geldiğinin farkına varın.

Özer Uçuran Çiller'in Doğan Kitap'tan çıkan "Düşüncenin Simyacılığı-Beyin Düşünce Üretmez", "Mutlu, Huzurlu, Başarılı Olabilme Sanatı", "İnfoteizm Tanrı'nın Enformasyonu", " Yazgı, Değişken Kader", "Sırrın Sırrı" ve "Yeni Çağda Düşünce Gücü ve Holistik Sağlığa Açılan Pencere" adlı kitapları da bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özer Uçuran Çiller'den 9. kitap Yaşam Düşüncedir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement