Özge Ulusoy: Ben Hacı'yla Evlenemem! - Son Dakika
Magazin

Özge Ulusoy: Ben Hacı'yla Evlenemem!

Özge Ulusoy: Ben Hacı\'yla Evlenemem!

Sevgilisi Hacı Sabancı'dan evlilik teklifi aldığı konuşulan ünlü manken "Ben evlilik isteyen biri değilim. Şu an Hacı'yla da evlenemem. İstediğim tek şey kariyer!" dedi.

04.05.2015 11:01  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Podyumların gözde mankeni Özge Ulusoy, önceki gün katıldığı bir organizasyonda ilginç açıklamalar yaptı. Daha önce televizyoncu Ferruh Taşdemir ile yaptığı ve 24 saat sonra boşanma kararı aldığı evlilikle olay yaratan Ulusoy, katıldığı gelinlik defilesinde gazetecilerle sohbet etti.

"ASLA BASKI YAPMADIM''

Cemile Sultan Korusu'ndaki tanıtımda podyuma çıkan Ulusoy, "Hacı Sabancı'dan evlilik teklifi aldınız mı?" sorusu karşısında herkesi şaşırtan açıklamalar yaptı.

"Ben evlenmek isteyen biri değilim" diye söze başlayan güzel manken şunları söyledi: "Haberlerde hep benim Hacı'ya evlenelim baskısı yaptığım yazılıyor. Öyle bir şey yok. Ben evlilik isteyen biri değilim. Benim için öncelikle mesleğim geliyor. En büyük mutluluğum kariyerimde istediğim noktaya gelmek. Şu an Hacı'yla da evlenemem. Evlenip çocuk yaparsam bu hayallerim yarım kalır." dedi.

"EVLİLİK TEKLİFİ ALMADIM"

Sabancı Ailesi'nin Özge Ulusoy'u gelin olarak istemediği iddialarından bunalan manken, Hacı Bey'den bir evlilik teklifi almadığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Özge Ulusoy: Ben Hacı'yla Evlenemem! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • SAMSUNLU: EVLENMENE GEREK YOKKİ, ZİNADA SERBEST ÜLKEMİZDE, SEN ÖNCE KARİYERİNE ÖNEM VERECEĞİNE KARAKTERİNE ÖNEM VER, KENDİNİ NEKADAR AŞŞALIK BİR POZİSYONA SOKUYOSUN BİR GÖR, NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BİR İĞRENÇ İLİŞKİ TARZI, BİRBİRLERİNDEN FAYDALANMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEYİL, ALLAH SANA AHLAK NASİP ETSİN, SENİ YOLA GETİRSİN, KARİYERMİŞŞŞ 40 0 Yanıtla
  • KARİYERE NASIL YAPTIN: KIZ OĞLAN KIZ ALACAK ANASI SEN KARİYER YAP 25 0 Yanıtla
  • tanem köksal: hacı kardeşi gibi duruo 21 1 Yanıtla
  • müslüman kürt: Allah ya hidayete eristirsin yada canini alsin...ahlaksizlik almis basini gidiyorsun 15 2 Yanıtla
  • kurnaz kadın: hacı zinaya devammmmmmmmmmmm 16 1 Yanıtla
  • Murat kurt : Hacı da para olmasaydı yüzüne bile bakmazsın ya neyse 16 0 Yanıtla
  • SAMSUNLU: EVLENMENE GEREK YOKKİ, ZİNADA SERBEST ÜLKEMİZDE, SEN ÖNCE KARİYERİNE ÖNEM VERECEĞİNE KARAKTERİNE ÖNEM VER, KENDİNİ NEKADAR AŞŞALIK BİR POZİSYONA SOKUYOSUN BİR GÖR, NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BİR İĞRENÇ İLİŞKİ TARZI, BİRBİRLERİNDEN FAYDALANMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEYİL, ALLAH SANA AHLAK NASİP ETSİN, SENİ YOLA GETİRSİN, KARİYERMİŞŞŞ 14 1 Yanıtla
  • Asena: Adamin parasini yiyor yazik 11 4 Yanıtla
  • Hahahah: Sen suna haci beni almaz gonul eglendirio desene kariyermis sanki bana profesor olacak hacinin paralarini yemek varken fisssss 13 1 Yanıtla
  • Berrak: Evlilik teklifini al da sonra sabancı lardan birini reddet bakalım o zaman konuşalımm 12 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement