Özgür Müziğin Keyfi - Son Dakika
Teknoloji

Özgür Müziğin Keyfi

Philips, yeni dock ürünü Fidelio DS3020'yle iPod ve iPhone tutkunlarını sevindirecek gibi görünüyor.

07.10.2011 23:28  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Philips'in iPod ve iPhone kullanıcılarına özel ürünleri; tasarım, teknoloji ve ses kalitesi açısından sınırları zorlamaya devam ediyor. Yerleştirildiği yüzeyin bir parçası gibi görünen Philips Fidelio DS3020, bilinen iPod dock ünitesi standartlarının ötesinde özelliklere sahip.

Sunduğu kristal berraklığındaki sesle, performans beklentisi yüksek olanları da mutlu edecek olan yeni Fidelio'nun bir diğer sürprizi ise bağlantı alanında. Philips Fidelio DS3020 ile iPhone ya da iPod'unuzu bilgisayarınızla kolaylıkla senkronize edebileceksiniz. Bu da senkronizasyon işlemi için cihazınızı bir kaynaktan diğerine bağlama ve tanıtma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

Philips Fidelio DS3020, özgürlük tutkunları için de biçilmiş kaftan. Dış mekan kullanım özgürlüğü sağlayan alkalin pille çalışabilme seçeneğiyle Fidelio'nuzu dilediğiniz yere götürebilir ve müzik keyfini çantanızda taşıyabilirsiniz. Kullanım esnasında iPhone ve iPod'ları şarj etme özelliği mobilite avantajıyla birleştiğinde, özgürlük de ikiye katlanıyor.

Philips'in ses deneyimi alanında ürettiği tüm cihazlarda olduğu gibi Fidelio DS3020 de bas ve tiz ayarları konusunda oldukça hassas. "Dinamik Bas Kuvvetlendirme" özelliği, tek tuşla devreye girerek, müzik keyfinizi arttırmak için hazır.

Üretiminde "Neodimyum" elementi kullanılan Fidelio, böylelikle ses bobinlerinde daha yüksek hassasiyet, güçlü bir manyetik alan ve daha iyi bas tepkisi sağlıyor. Üstelik ortamdaki diğer cep telefonlarının parazit seslerinden etkilenmemesi için Fidelio'ya bir de koruma modülü eklenmiş. Yani, eski PC hoparlörünüzde duyduğunuz rahatsız edici sesler Philips Fidelio DS3020 ile tarihe karışıyor.

Elbette Fidelio DS3020'nun ses kalitesinden faydalanmak için mutlaka iPhone ya da iPod sahibi olmaya gerek yok. Cihazın AUX bağlantısı sayesinde standart girişe sahip, MP3 çalar, bilgisayar gibi kaynaklar da Fidelio ile birlikte kullanılabiliyor. Farklı alarm seçenekleriyle sabah erken kalkmayı bile eğlenceli hale getiren Philips Fidelio DS3020, dock hoparlörler kategorisinde göz atılması gereken bir seçenek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Özgür Müziğin Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement