Özgür Ruhlu Çocukların Markası İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Özgür Ruhlu Çocukların Markası İstanbul'da

Özgür Ruhlu Çocukların Markası İstanbul\'da

Özgür ruhlu çocuklar yetiştiren anne-babalara hitap eden Siyah Fare, sokak stilini yansıtan çocuk kıyafetleriyle Modül İstanbul'da!

10.04.2018 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyah Fare, çocukların özgür ruhunu yansıtan, her mevsim giyilebilen şık ve rahat kıyafet seçenekleri sunuyor.

Gül Kalezade'nin kendi kızlarından esinlenerek yarattığı Siyah Fare, çocuklar için alternatif bir sokak modası yaratıyor. Siyah Fare rahat kesimli, pamuklu kumaşlardan üretilmiş minimalist kıyafetler tasarlıyor. Sadeliği ön planda tutuyor. Çocuklara renklerle kimlik oluşturmaktan uzak duran Siyah Fare'nin tasarımlarında siyah, beyaz ve grinin çeşitli tonları kullanılıyor.

Çocukların şıklığıyla birlikte rahatını da düşünen Siyah Fare, yakada veya ürün içine dikilmiş, cildi tahriş edebilecek yıkama talimatı, beden etiketleri kullanmıyor.

Modül İstanbul'un seçkin markaları arasında yerini alan Siyah Fare ürünlerini 42 Maslak'ta haftanın her günü görebilirsiniz.

GÖZDE TASARIM MARKALARI MODÜL İSTANBUL ÇATISI ALTINDA BİR ARAYA GELDİ

Türkiye'nin gözde tasarım markalarının tek bir çatı altında bir araya gelmesiyle oluşan yeni mağazacılık konsepti Modül İstanbul, 42 Maslak'ın sanat ve tasarımla iç içe dünyasını zenginleştiriyor.

Bin metrekarenin üzerindeki alanda 81 markayı bir araya getiren Modül İstanbul'da ev tekstili, dekorasyon, giyim, çanta, aksesuar ve özgün takılar, çocuk oyuncakları, sanat, ayakkabı gibi çok sayıda farklı ürün segmentinde markalar ve ürünleri yer alıyor. Sunduğu çeşitlilikle birçok ihtiyaca hitap eden ve tüm bunları bir arada bulunduran Modül İstanbul, marka karmasıyla yepyeni bir sinerji yaratıyor.

Dört metrekareden sekiz metrekareye kadar modüller halindeki mağazalardan oluşan Modül İstanbul'da; markalar için satış elemanı ve ortak kasa, hediye paketi noktası, kapalı otopark ve vale hizmeti gibi markaları mağazalaşma sürecinde destekleyen özel imkanlar bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özgür Ruhlu Çocukların Markası İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement