Özgür Yankaya'yı canlı yayında topa tuttular! - Son Dakika
Spor

Özgür Yankaya'yı canlı yayında topa tuttular!

Beşiktaş'ın Denizlispor'u 1-0 mağlup ettiği mücadelenin hakemi Özgür Yankaya, verdiği kararlarla güne damga vurdu. Spor yorumcuları da Yankaya'yı sert bir dille eleştirdi.

10.11.2019 23:02  Güncelleme: 23:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Yukatel Denizlispor'u 1-0 yenerek son 5 maçtaki çıkışını sürdürdü. Rakibi karşısında ilk yarıyı 0-0 berabere tamamlayan siyah-beyazlı ekip, ikinci yarıda bulduğu golle sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Ligdeki 5. galibiyetini alan Beşiktaş, puanını 18'e çıkararak zirveyle farkı 3'e düşürdü.

"KIRMIZI VERMEK İÇİN HAKEM OLMAYA GEREK YOK"

Maçın hakemi Özgür Yankaya ve VAR hakemi Hakan Ceylan, eleştirilerin hedefi oldu. beIN Sports yorumcusu Metin Tekin, " Türkiye'de Sackey'in Diaby'ye müdahalesine 2 kişi kırmızı vermez. Biri Özgür Yankaya, diğeri de Hakan Ceylan. MHK çıksın açıklama yapsın lütfen." dedi. Moderatör Güntekin Onay da, "Bu pozisyonda kırmızı vermek için hakem olmaya gerek yok. Bu pozisyona ev hanımı bile kırmızı kart verir. " yorumunu yaptı.

Özgür Yankaya'yı canlı yayında topa tuttular!

"DİABY'NİN POZİSYONU PENALTI"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu da Takım Oyunu programında tartışmalı pozisyonları değerlendirdi. Toroğlu, " Mustafa Yumlu'nun Diaby'ye müdahalesi penaltı. Mustafa müdahaleyi yaptıktan sonra da kendisini atıyor yere.Bergdich'in Caner'e yaptığı faul de kırmızı kart. Topla ilgisi yok." ifadelerini kullandı.

Özgür Yankaya'yı canlı yayında topa tuttular!

"İŞTE SİZE TÜRK HAKEMLİĞİ"

Eski hakem Selçuk Dereli de, " Trabzon'da eski hakem Galip Bitigen'in oğlu Abdülkadir Bitigen, Beşiktaş maçında VAR'da yine Hasan Ceylan'ın oğlu Hakan Ceylan. İşte size Türk hakemliği" dedi.

Özgür Yankaya\'yı canlı yayında topa tuttular!

Son Dakika Spor Özgür Yankaya'yı canlı yayında topa tuttular! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Fenerli : Eyyy Selçuk Dereli gavatı madem adamsın Denizli Fener maçında olanları anlat görelim 7 5 Yanıtla
  • Adsız: Peki caner e verilmeyen kırmızı kart ne olacak 7 3 Yanıtla
  • erkan yılmaz: galatasaraya geçen sene neden çok yüklenildiği belli oldu şikeyi biz yapalım derdine düşmüşler fenerle beşiktaş 2 6 Yanıtla Sakin bjkli: Bence sen önce beyin nakli yaptır sonra yorum yap şikeci 2 0
  • VAR HAKEM: DÜNYANIN NERESİNDE BÖYLE YORUM VE YORUMCULAR VAR . BUNLAR REYTİNG YORUMCULARIDIR 5 3 Yanıtla TS: FUTBOLCAHILI ONCE FUTBUL NEDIR BİL SONRA SENDE YORUM YAP 3 3 Ne oldu? : Ne oldu orada sen söyle? 0 0
  • Temel: Fener hepsinden bir adım önde.Federasyon,Hakemler,Var,Penaltılar. 4 3 Yanıtla
  • FATİH ALTUNDİŞ: HER ŞEYİ BATIRDIK..... KATLETTİK .....ŞİMDİ SIRA FUTBOLA GELDİ.....GEÇMİŞ OLSUN.... 5 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: SAHADA HAKEM OYNUYOR YADA OYNATMUYOR BU NET ..FUTBOLU BİTİRDİLER.BAKIN AVRUPADA DÖKÜLÜYORUZ..HAKEMLER SAYESİNDE... 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement