Özhaseki: "Heyecan İçerisinde Yalan Silsilesi Devam Ediyor" - Son Dakika
Güncel

Özhaseki: "Heyecan İçerisinde Yalan Silsilesi Devam Ediyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ile ilgili iddialara ilişkin, "Bir heyecan içerisinde uzunca bir yalan silsilesi devam ediyor.

12.03.2019 23:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ile ilgili iddialara ilişkin, "Bir heyecan içerisinde uzunca bir yalan silsilesi devam ediyor. Gittiği mahallede o yalanlar çok rahat söylendiği için o da onlardan çabuk etkilenmiş veya fıtratında öyle bir şey var." dedi.

Yerli Düşünce Derneğince bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada Özhaseki, İstiklal Marşı'nın kabulünün 98. yılı dolayısıyla İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy'a, vefatının 22. yılı dolayısıyla da gazeteci-yazar Galip Erdem'e Allah'tan rahmet diledi.

Özhaseki, Yavaş hakkındaki "sahte senet" iddialarına değinerek, "Başka bir alana çekmek için bugün yine izledim. Bir heyecan içerisinde uzunca bir yalan silsilesi devam ediyor. Gittiği mahallede o yalanlar çok rahat söylendiği için o da onlardan çabuk etkilenmiş veya fıtratında öyle bir şey var." diye konuştu.

CHP ve İYİ Parti'nin Millet İttifakı kapsamında seçime girdiğini anımsatan Özhaseki, "Bir de sakladıkları, söylemedikleri ve utandıkları ortak var. O sakladığınız, utandığınız ortağınızı çok sevdiyseniz çıkın ilan edin. Değilse 'Lanet olsun, bunların oylarına kan bulaşmış, Allah belanızı versin' deyin, reddedin. İkisinden birini yapın hadi. İkisini de yapmıyorlar." ifadelerini kullandı.

Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, AK Parti'nin Ankaralı bir aday göstermediği için eleştirilerde bulunduğunu, oysa 1950'den beri başkenti yöneten belediye başkanlarının hiçbirisinin memleketinin Ankara olmadığını kaydetti.

Konuşmasının ardından Özhaseki'ye, AK Parti Ordu Milletvekili ve Yerli Düşünce Derneği Başkanı Metin Gündoğdu tarafından kitap hediye edildi.

Toplantıya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu da katıldı.

Özhaseki: "Heyecan İçerisinde Yalan Silsilesi Devam Ediyor"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Özhaseki: 'Heyecan İçerisinde Yalan Silsilesi Devam Ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement