Özhaseki Yoğunluk Artışlarını Bitirmemiz Lazım-1 - Son Dakika
Güncel

Özhaseki Yoğunluk Artışlarını Bitirmemiz Lazım-1

Özhaseki Yoğunluk artışlarını bitirmemiz lazımAK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Belediye meclislerinde bitmeyen, yoğunluk artışları istenir. 'Benim parseli yükselt, eğer biraz yükseltirsen belediyeye 5-10 lira veririm'.

22.01.2019 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özhaseki Yoğunluk artışlarını bitirmemiz lazım

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Belediye meclislerinde bitmeyen, yoğunluk artışları istenir. 'Benim parseli yükselt, eğer biraz yükseltirsen belediyeye 5-10 lira veririm'. Bunlar başlayınca şehirde ne silüet ne de adalet duygusu kalır. Dedikodu, senaryo bitmez. Bunların tamamıyla sonunu getirmeliyiz dedi.

Ankara'da seçim çalışmalarını sürdüren AK Partili Mehmet Özhaseki, Sincan'da sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Programa Sincan Belediye Başkanı ve adayı Murat Ercan ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da katıldı. Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini bırakırken yaptığı basın toplantısını hatırlatarak, Milletle helalleşerek ayrıldım. Ola ki belediye başkanlarının dedikodusu çok edilir, 'hakkımda dedikodu eden herkese hakkım helal olsun' dedim. 'Biz kamu insanıyız; ama Cenabı hak şahittir ki, ne benim, ne çevremin ne de evlatlarımın boğazından bir gram haram geçmedi, siz de bana hakkınızı helal edin' dedim. 'Ola ki hakkım var diyen varsa 3 gün bekliyorum kapı açık gelsin helalleşelim' dedim diye konuştu.

'BAZI ARKADAŞLARDA BİR HAVA BAŞLADI'

Kendisiyle görüşmeye gelen belediye başkanlarına, kendi arabalarında yaptıkları yakıt hesabını belediyenin arabalarında yapıp yapmadıklarını sorduğunu belirten AK Partili Özhaseki, Bu işin sırrı iyi niyet. Bu ikisi arasındaki fark çok önemli. Eğer ikisinde de benzin hesabı yapıyorsanız size helal hoş olsun, hak ediyorsunuz belediye başkanlığını, değilse hak etmiyorsunuz. Devletin malını daha çok gözetmek zorundasınız. Son dönemlerde bazı arkadaşlarda bir hava başladı. Eskortlar, önden gidenler, arkadan gidenler, korumalar falan filan. Ne oluyor, bu ne saltanat Üç günlük dünyadayız şurada. Zaten bir imtihan dünyası da hepimizi aldatıyor. Öyle bir dünyada havanın civanın aslı ne Bütün bunların olmadığı ortamı sağlamak hepimizin görevi. Allah'ın izniyle biz bunu Ankara'da sağlarız şekline konuştu.

'DÜNYAYA GELİRKEN DİLEKÇE Mİ VERİP GELDİNİZ'

Kendisi hakkında, Falan şehirde doğmuş denildiğine dikkat çeken Özhaseki bu durumu garipsediğini belirtti. Özhaseki, şöyle konuştu

Ben size soruyorum; bu dünyaya gelirken her biriniz dilekçe mi verip geldiniz 'Ya rabbi şurada doğmak istiyorum, erkek ya da kadın olmak istiyorum' diye dilekçe veren var mı Öyle bir şey yok. Yüce takdir, sizi istediği yerde yaratıyor. Siz iradenizle yaptığınız işlerden sorumlusunuz. Dünyada eser bıraktınız mı, iyi adam mısınız, kötü adam mısınız Allah bunları soruyor. Kimseyi doğduğu yerden dolayı ne ödüllendiriyorlar ne de ceza veriyor.

'ŞEFFAFLIK BİRİNCİ İŞİMİZ'

Yapacağı işlerde istişareye önem vereceğinin altını çizen Özhaseki, Şeffaflık da birinci işimiz olur. 15 sene boyunca bütün ihaleleri internetten yayınlamış bir kardeşinizim. Millet belediye bütçesinin nereye harcandığını görsün. Belediyenin kaç lirası var bilsin. Belediyenin öncelikleri nedir bilsin. Bunu bilmeye herkesin hakkı var. Bütün belediye başkanlarına hep bunu tavsiye ederdim. Eğer dürüst olursanız niye saklıyorsunuz ki Herkes bilsin. Saklanacak bir şey yok. Çok şükür senelerce yayınladım dedi.

'İMAR PLANLARINDA DEDİKODU, SENARYO BİTMEZ'

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı dönemde imar planı tadilatlarıyla ilgili kanun hazırladığını; ancak erken seçimin gündeme gelmesi nedeniyle TBMM'ye gönderemediğini söyleyen Mehmet Özhaseki, şunları söyledi

En çok içimi yakan konu buydu. Şehir planları en kötü plancı tarafından bile mükemmel yapılır. Şöyle hesap ederler; kaç kişi yaşayacak, derslik ihtiyacı ne kadar, ibadethane nerede, yollar nerede, yeşil alanları filan hesaplar yazarlar. Fakat belediye meclislerinde bitmeyen, yoğunluk artışları istenir. 'Benim parseli yükselt, eğer biraz yükseltirsen belediyeye 5-10 lira veririm' bunlar başlayınca şehirde ne silüet ne de adalet duygusu kalır. Dedikodu, senaryo bitmez. Bunların tamamıyla sonunu getirmeliyiz. Önümüzdeki günlerde inşallah bunların kanunu gelir.

SEÇİM İRTİBAT MERKEZİ AÇILIŞINA KATILDI

AK Partili Mehmet Özhaseki, STK temsilcileriyle bir araya gelmesinin ardından AK Parti Sincan Seçim İrtibat Merkezi'nin açılışını yaptı. Açılışa katılan vatandaşlara hitap eden Özhaseki, 21 yıl belediye başkanlığı yaptım. İlk başladığımda borçlu bir belediye vardı. Altyapısı olmayan bir şehir vardı. Kanalizasyon atıkları caddeden akardı. Hizmet hak getire, ideolojik takıntılı bir anlayış vardı, bankamatik memurları vardı. Şehri mafyalar sarmış, parklara aileler gidemezdi. Kimden aldığımı anladınız mı belediyeyi Hangi partiden aldığımı anladınız mı Söylememe gerek yok. Sol belediye. Ne yazık ki onların gözü hizmette değildi. Kafalarında bir sistem var, Türkiye'yi götürmek istiyorlar, bunun için her yol mübah derlerdi diye konuştu.

'HİZMETE TALİBİZ'

31 Mart'ta ki yerel seçimin önemini vurgulayan AK Partili Özhaseki, Bu seçimin kötülere karşı ders vermek açısından önemi var. Zillet ittifakına karşı durmak gibi bir önemi var. Kötülere kapı açmamak gibi bir önemli tarafı var. Bir taraftan da Ankara'nın geleceğini inşa etmek açısından önemli projelere ihtiyaç olduğu bir seçime giriyoruz. Bilgimiz, birikimimiz ve tecrübemizle 31 Mart akşamı uygun görürseniz hizmete talibiz biz şeklinde konuştu.

Özhaseki Yoğunluk Artışlarını Bitirmemiz Lazım-1
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özhaseki Yoğunluk Artışlarını Bitirmemiz Lazım-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Seçimlerden Sonra Fiyat Artışları Bekleniyor
    17:31 Seçimlerden Sonra Fiyat Artışları Bekleniyor

    Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu ve Eskişehir Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Ali Sefa Şen, yerel seçimler sonrası kemer sıkma politikalarında artış yaşanmasını beklediklerini söyledi. Şen, enflasyonun tek haneli rakamlara düşürülmesi gerektiğini ifade etti ve seçimlerden sonra fiyat artışları olacağını tahmin ettiklerini belirtti.

  • Bursa'da Villada Çıkan Yangında Bir Kişi Hayatını Kaybetti
    17:31 Bursa'da Villada Çıkan Yangında Bir Kişi Hayatını Kaybetti

    Bursa'da bir villada çıkan yangında Mustafa Şentürk hayatını kaybederken, Ali Vurgun ağır yaralandı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evin ateşe verildiği ihtimalini değerlendirirken, olay yerinde yapılan incelemede bir ceset bulundu. Yangının çıkış sebebi ve ölüm sebebiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Silahla Öldüren Zanlı Tutuklandı
    17:29 Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Silahla Öldüren Zanlı Tutuklandı

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini sokakta silahla vurarak öldüren zanlı, tutuklandı. Vedat G., Terzialiler Mahallesi'nde karşılaştığı eşi Neşe G. ile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine silahını çekerek ateş etmişti. Neşe G. olay yerinde hayatını kaybederken, Vedat G. polisin ikna çabaları sonucu silahını bırakarak gözaltına alındı.

  • Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde trafik kazası: 1'i ağır 5 kişi yaralandı
    17:27 Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde trafik kazası: 1'i ağır 5 kişi yaralandı

    Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, S.D. idaresindeki 37 HD 864 plakalı otomobil, Yolçatı mevkisinde şarampole devrildikten sonra elektrik direğine çarptı. Kazada, sürücü ile araçta bulunan 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Karakoçan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Aydın'da uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı
    17:26 Aydın'da uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından takibe alınan M.G.C, Çeştepe Mahallesi'nde yakalandı. Şahsın aracında ve üzerinde yapılan aramada 50 gram sentetik uyuşturucu ve silah ele geçirildi. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Ayrıca M.G.C'nin gasp ve adam yaralama suçlarından da arandığı belirlendi.

  • Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, gençleri cami ve gençlik merkezleriyle buluşturmak için çaba harcıyor
    17:26 Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, gençleri cami ve gençlik merkezleriyle buluşturmak için çaba harcıyor

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği açılışlarda gençleri cami ve gençlik merkezleriyle buluşturmanın önemine vurgu yaptı. Erbaş, gençlerin geleceğin en büyük zenginliği olduğunu belirterek, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak ülkenin her şehrinde gençleri desteklemek için çalıştıklarını ifade etti. Açılışlarda yapılan konuşmalarda gençlerin camilere ve gençlik merkezlerine yönlendirilmesi, değerlerin öğrenilmesi ve vatan sevgisinin geliştirilmesi vurgulandı.


Advertisement