Özışık "Ortadoğu'da Bizi Bekliyorlar" - Son Dakika
Güncel

Özışık "Ortadoğu'da Bizi Bekliyorlar"

Özışık "Ortadoğu\'da Bizi Bekliyorlar"

AK Parti Kaynaşlı Gençlik Kolları tarafından ilçede bir ilke imza atılarak gazeteci yazar Süleyman Özışık söyleşisi düzenlendi.

22.04.2018 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kaynaşlı Gençlik Kolları tarafından ilçede bir ilke imza atılarak gazeteci yazar Süleyman Özışık söyleşisi düzenlendi. Özışık, Kudüs'ün önemi ve Türkiye'nin Ortadoğu'daki rolü hakkında konuştu.

Gazeteci –yazar Süleyman Özışık Kaynaşlılılarla biraraya gelerek Kudüs ve Türkiye'nin önemini anlattı. Kaynaşlı Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen konferansa AK Parti Düzce İl Başkan Yardımcıları Gökhan Sarıgül, Mustafa Gösterişli, Kaynaşlı İlçe Başkanı Saim Özkan, Belediye Başkanı Erol Bayraktar, il ve ilçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Kaynaşlı Gençlik Kolları tarafından düzenlenen konferansta konuşan gazeteci-yazar Süleyman Özışık, " Zulmün arşa dayandığı yerin adı Gazze'dir. Siz evinizden çıktığınızda başka bir ülkenin askeri tarafından aranıyor musunuz? Hayır. Kudüs işte böyle bir yer. İsrailli biri bir evin kapısını çaldığında ses gelmezse bu ev benim diyebiliyor. Dolayısıyla Kudüs'ün böyle bir anti demokratik ve zulüm dolu bir hali var" dedi.

Mescid-i Aksa'nın kapısının yatsı namazından sonra kapandığına dikkat çeken Özışık, " Mescid-i Aksa'nın kapısı sadece 15 Temmuz akşamı açılarak Türkiye için dua edildi. Mazlumların bize ihtiyacı var dediğimizde işte bundan bahsediyoruz. Ortadoğu'da, Kudüs'te Abdülhamit Han, Hz. Ömer ve Selahattin Eyyübi'nin dokunulmazlığı vardır. Bunlar korkularından dolayı, Recep Tayyip Erdoğan'ın dokunulmazlığı ise saygıdan dolayıdır" dedi.

Gazeteci-Yazar Süleyman Özışık, Kudüs'te özellikle Türklere karşı İsrailin korku içinde olduğunu ve Flistinlilerin de saygı duyduğunu belirterek yaşadığı olayı aktardı. Cuma namazı sonrasında Mescid-i Aksa'nın önünde çay içtiğini kaydeden Özışık, " 6-7 İsraili meydana gelerek yere bir örtü atıp namazımızla dalga geçmeye çalıştı. Ardından da içeri girmek istediler. Ancak cami önündeki İsrail askerleri onlara izin vermediler. Çünkü içerideki Türkler var dedi. Biz olmasak ayakkabılarıyla içeri girecekler ve Peygamberimize saygısızlık yapacaklardı. Sırf Türk olduğu için o saygısızlık yapılmadı. Bizi beklediklerini unutmayın" şeklinde konuştu.

Sınır ötesi operasyonlara da değinen Özışık, Türkiye'nin son 20 yılda yaşadığı gelişim ile artık ABD, Avrupa ülkelerine kafa tutabildiğini kaydetti. Osmanlı ruhun fes takmak olmadığını da söyleyen Özışık, " Türk bayrağının sancak görevi gördüğünü unutmayın. Sadece Tunus'ta 15 Temmuz akşamı 20 bin kişi Türk bayrakları protesto yaptı. Gezi olayları, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimi başka bir ülkede münferit olarak olsa bir daha ayağa kalkamazdı. Dolayısıyla bizim ülkemizi ne bölebilirler ne de çökertebilirler" diye konuştu.

Konferansın sonunda gazeteci-yazar Süleyman Özışık'a hediye takdim edildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özışık 'Ortadoğu'da Bizi Bekliyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Halk Eğitim Merkezleri Gazze'ye Yardım Taşıyor
    15:37 İzmir Halk Eğitim Merkezleri Gazze'ye Yardım Taşıyor

    İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı halk eğitim merkezlerinde eğitim alan kursiyerlerin, Gazze'deki kadın ve çocuklar için hazırladığı oyuncak, battaniye ve kışlık giysileri taşıyan tır, Mersin Limanı'na hareket etti. Yardım tırı, dualarla Mersin Limanı'na uğurlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Filistinlilerin yaşadığı acıyı hafifletmek adına ellerinden geldiğince Gazze'ye yardıma devam edeceklerini belirtti.

  • Şanlıurfa'da Gösteri ve Yürüyüşler Yasaklandı
    15:35 Şanlıurfa'da Gösteri ve Yürüyüşler Yasaklandı

    Şanlıurfa Valiliği, 2-6 Nisan tarihleri arasında kent genelinde gösteri ve yürüyüşlerin yasaklandığını açıkladı. Valilik, ilgili kanun maddelerine dayanarak alınan kararın, tüm açık alan etkinliklerini kapsadığını belirtti.

  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Yeşilhisar'da içme suyu yatırımını sürdürüyor
    15:35 Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Yeşilhisar'da içme suyu yatırımını sürdürüyor

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Yeşilhisar ilçesinde yeni yerleşim yerleri için 6 milyon 850 bin lira maliyet ile içme suyu yatırımının devam ettiğini açıkladı. Büyükkılıç, altyapı yatırımlarının şehrin geleceğini sağlıklı bir şekilde taşımak için hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

  • Isparta'da yağma suçundan aranan şahıs yakalandı
    15:34 Isparta'da yağma suçundan aranan şahıs yakalandı

    Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, yağma suçundan aranan G.H. isimli şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi. Şahıs, 42 yıl 5 ay 8 gün hapis cezasıyla aranıyordu.

  • Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde Sandık Kurulu Başkanlarına Malzeme Torbaları Verildi
    15:33 Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde Sandık Kurulu Başkanlarına Malzeme Torbaları Verildi

    Yüksek Seçim Kurulu tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde il ve ilçe merkezi dışında kalan köy, mahalle ve beldelerde görev yapacak sandık kurulu başkanlarına malzeme torbaları teslim edildi. Malzeme torbalarında oy pusulası, oy zarfları, mühür, imza cetveli, ıstampa, mühür mumu ve sicim, tutanak defteri, tutanak kağıtları, tükenmez kalem, bağlama kartonu, sandık seçmen listesi ve görme engelli oy kullanma şablonu bulunuyor. İl ve ilçe merkezlerinde görevli sandık kurulu başkanlarına ise malzeme torbaları oy verme günü saat 05.00'te dağıtılacak.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı ifade verdi
    15:33 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı ifade verdi

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı Hüseyin Köksal'da şüpheli olarak Savcılıkta ifade verdi.


Advertisement