Özlem Tekin Muhtarlık Seçimlerinde Aza Oldu - Son Dakika
Magazin

Özlem Tekin Muhtarlık Seçimlerinde Aza Oldu

Özlem Tekin Muhtarlık Seçimlerinde Aza Oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde muhtar seçimlerinde aza olarak aday olan ünlü rock sanatçısı Özlem Tekin, oy kullanmaya gelmediği Gündoğan Küçükbük Mahallesi’nde muhtar azası oldu.

06.03.2016 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde muhtar seçimlerinde aza olarak aday olan ünlü rock sanatçısı Özlem Tekin, oy kullanmaya gelmediği Gündoğan Küçükbük Mahallesi'nde muhtar azası oldu.

Gündoğan Muharrem Eskiyapan Ortaokulu'nda Küçükbükü Mahallesi muhtarı seçimleri yapıldı. Muhtar adayı Ali Akbulut'un aza listesinde yer alan Özlem Tekin, 304 oyla muhtar seçimlerini kazandı. Oy kullanmaya gelmeyen ama aza olan Özlem Tekin'in hasta olduğu öğrenildi.

500 seçmenin katıldığı seçimde Ali Akbulut 304 oy ile açık ara farkla seçimi kazandı. Küçükbükü Mahallesi Muhtarı Ali Akbulut, "Evleri teker teker gezerek gül dağıttık. İnsanlara muhtar olduktan sonra yapacağımız faaliyetleri anlattık. İnsanları mutlu ettik ve onlar da bunun cevabını en iyi şekilde verdi. Babam da 25 yıl muhtarlık yaptı. Ben de babama layık olmak için muhtarlık çalışmasını sürdürmeyi düşünüyorum. Bize destek veren vatandaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Özlem Tekin'in neden oy kullanmadığı sorusuna ise Akbulut, "Özlem Tekin sağlık sorunlarından dolayı seçimlere katılamadı. 500'e yakın kişinin oy kullandığı seçimleri, 250'ye yakın oy farkıyla kazandık" yanıtını verdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Özlem Tekin Muhtarlık Seçimlerinde Aza Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement