Öznur Çalık: "Ekonomik Darbe de Aziz Millet Tarafından Püskürtülecektir" - Son Dakika
Güncel

Öznur Çalık: "Ekonomik Darbe de Aziz Millet Tarafından Püskürtülecektir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Darbeleri püskürten, terör örgütleriyle mücadele eden bu yüce milletimize karşı bir de ekonomik darbe yapıyorlar.

16.08.2018 21:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Darbeleri püskürten, terör örgütleriyle mücadele eden bu yüce milletimize karşı bir de ekonomik darbe yapıyorlar. Bilin ki bu ekonomik darbe de aziz millet tarafından püskürtülecektir." dedi.

Çalık, Mamak Belediyesi tarafından Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi Kalekışla köyüne yaptırılan ve 2015 yılında Kars'ın Kağızman ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk'ün adının verildiği caminin açılış törenine katıldı.

Törende konuşan Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteğiyle tüm şehit ailelerini ziyaret ettiklerini bildirdi.

Mamak'ta oturan Öztürk ailesini de 9 ay önce ziyaret ettiklerini aktaran Çalık, şöyle devam etti:

"Onların o metaneti görülmeye değerdi. Şehit ailemizin o metaneti tüm terör örgütlerine korku salmaya yeterdi. O metanet, muhteşem, güzel yüreklerinin bir göstergesiydi. Kahraman şehidimizin yüreğinin göstergesiydi. O kahramanı yetiştiren anne ve babasının evlerini ziyaret ettiğimizde bizden köylerine bir mescit yapılması talebinde bulundu. 'Cami yapmak belki zor olur ama bize küçük bir mescit yapın yeter' dediler. Biz de 'hay hay' deyip çalışmalara başladık. Bugün de şehidimizin emaneti olan anne ve babamızın bizden istediği mescidin açılışını yapmanın gururunu yaşıyoruz."

"Ekonomik darbe de püskürtülecektir"

FETÖ, PKK, DEAŞ ve Türkiye'ye yapılan bütün saldırılarla mücadele ettiklerini, etmeyi de sürdüreceklerini belirten Çalık, bu mücadelenin yanında AK Parti'nin 16 yıllık iktidarı döneminde birçok hizmeti milletle buluşturduklarını vurguladı.

Çalık, bu hizmetleri yaparken birçok darbeyle karşı karşıya kaldıklarına dikkati çekerek, şunları ifade etti:

"Bunların hepsinin bertaraf edilmesinde milletimizin gücü bizim için çok önemliydi. O terör örgütleriyle mücadele ederken, bir taraftan darbelerle mücadele ettik. Ayrıca yatırımlarımıza da devam ettik. Darbeleri püskürten, terör örgütleriyle mücadele eden bu yüce milletimize karşı bir de ekonomik darbe yapıyorlar. Bilin ki bu ekonomik darbe de aziz millet tarafından püskürtülecektir. Ne ABD'ye ne İsrail'e ne de dünya devletlerine asla ve kata pabuç bırakmayacaktır. Onların hevesi Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye, onların isteği AK Parti'siz güçsüz bir Türkiye'dir. Onların heveslerini kursaklarında hep beraber bırakacağız. Türkiye'nin büyümesi için biz sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz."

Çalık'ın konuşmasının ardından caminin açılışı yapıldı.

Öznur Çalık: "Ekonomik Darbe de Aziz Millet Tarafından Püskürtülecektir"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öznur Çalık: 'Ekonomik Darbe de Aziz Millet Tarafından Püskürtülecektir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.


Advertisement