Öztürk: Kadıköy'de AKP'yi Sandığa Gömeceğiz - Son Dakika
Güncel

Öztürk: Kadıköy'de AKP'yi Sandığa Gömeceğiz

Öztürk: Kadıköy\'de AKP\'yi Sandığa Gömeceğiz

Kadıköy Belediye Başkanı olan ve yeniden Başkanlık için adaylığını açıklayan Selami Öztürk, "AK Parti'yi Kadıköy'de sandığa gömeceğiz" dedi.

19.09.2013 13:30  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu yapan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, "CHP olarak Kadıköy Belediye Başkanlığı'nı alacağız. Ama bu bizi tatmin etmez, 45 meclis üyesinin tamamının CHP'li olması lazım. O da yetmez, İstanbul'u alacağız. Genel iktidara giden yolu açacağız" dedi.

ADAYLIĞINI DAVET İLE DUYURDU

2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi yeniden adaylık başvurusunda bulunan Selami Öztürk, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde davet verdi. Davete Sunay Akın, Halit Akçatepe, eski milletvekili Algan Hacaloğlu, CHP Kadıköy İlçe Başkanı Necati Ekşi ve yönetimi, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve STK'ların yanı sıra parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KONUŞMADA ENGELLİLER UNUTULMADI

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, engelliler için işaret dili çevirisi yapılan konuşmasında, Kadıköy'de yaşayan herkese yönelik projeler ürettiklerini belirterek, "Siyasete liseyi bitirir bitirmez 45 yıl önce CHP'ye üye olarak girdim. İlk günkü heyecanla çalışmalarıma devam ediyorum. Kadıköy Belediyesi'nde hiçbir zaman ön plana çıkma endişesi taşımadım. Diğer belediye başkanları gibi bilbordlarda ve broşürlerde fotoğraflarımla yer almadım.

KADIKÖY YETMEZ İSTANBUL'U DA ALACAĞIZ

CHP olarak Kadıköy Belediye Başkanlığı'nı alacağız. Ama bu bizi tatmin etmez, 45 meclis üyesinin tamamının CHP'li olması lazım. O da yetmez, İstanbul'u alacağız. Genel iktidara giden yolu Kadıköy'den açacağız. Şimdi birbirimize inanma, kol kola girme günüdür" dedi.

"GAZDAN ETKİLENENLERE TABİİ Kİ KAPILARIMIZI AÇACAĞIZ"

Konuşmasının sonlarında sözü Taksim ve Kadıköy'deki olaylara getiren Başkan Öztürk, Kadıköy halkının Cumhuriyet değerlerine ve demokrasiye olan duyarlılığının her zaman birinci sırada olduğunu belirten Öztürk, şöyle konuştu:

"İNSANLIK GÖREVİDİR"

"Kadıköy'de yaşanan olaylarda Kadıköylüler tepkilerini kırıp dökmeden demokrasi ve özgürlükler çerçevesinde ifade etti. En son protestolarda demokratik tepkilerini gösterenler gazdan etkilendi. Kentin belediye başkanı olarak kimsenin zarar görmemesi için gazdan etkilenen vatandaşlara başta Süreyya Operası olmak üzere belediye birimlerinin kapılarını açtık. Bu nedenle bazı kesimler tarafından eleştirildim. Bu bir insanlık görevidir. Gazdan etkilenen insanlarımıza tabiki kapılarımızı açtık. Bundan sonra da açmaya devam edeceğiz. Evimin, odamın kapılarını da açarım. Ayrıca gazdan etkilenen sokak hayvanları için de Barış Manço Kültür Merkezimizi açtık. Veteriner Hekimlerimizi görevlendirdik."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öztürk: Kadıköy'de AKP'yi Sandığa Gömeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement