Öztürk'ten Nejat İşler'e Tribün Sözü - Son Dakika
Güncel

Öztürk'ten Nejat İşler'e Tribün Sözü

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Gümüşlük Gençlikspor'da başkanlık görevini üstlenen oyuncu Nejat İşler'e, tribün yaptırma sözü verdi.

02.04.2017 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Gümüşlük Gençlik spor'da başkanlık görevini üstlenen oyuncu Nejat İşler'e, tribün yaptırma sözü verdi.

Öztürk, Gümüşlük Gençlikspor Başkanı Nejat İşler'i, kulüp tesislerinde ziyaret etti.

Tesislerde İşler ve futbolcularla sohbet eden Öztürk, burada İşler'i ziyaret amacıyla gelen eski futbolcu Tuncay Şanlı ile de görüştü.

Nejat İşler'in takımını geçen yıl şampiyon yaptığına değinen Öztürk, "Sayın Nejat İşler'i tebrik ettik. AK Parti olarak Muğla'da amatör spor kulüplerinin tamamına sahip çıkmaya çalışıyoruz." dedi.

Kırsalda yaşayan gençlerin spor yapması için yoğun bir çaba harcadıklarına değinen Öztürk, "Muğla'da 20'den fazla köyde halı saha hayata geçirildi. İl genelinde çok sayıda kapalı yüzme havuzu ve gençlik merkezi yer alıyor. Amacımız gençleri sporla geleceğe taşımak. Biz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

"Nejat İşler destek istedi"

Gümüşlük Gençlikspor Başkanı oyuncu Nejat İşler de ziyaret nedeniyle Öztürk'e teşekkür etti. İşler, Gümüşlükspor için tribün yapılması için Öztürk'ten destek istedi.

Öztürk de bu konuda üzerine düşen ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öztürk'ten Nejat İşler'e Tribün Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement