Pablo Escobar'ın Ailesi, Narcos Dizisine 1 Milyar Dolarlık Dava Açtı - Son Dakika
Magazin

Pablo Escobar'ın Ailesi, Narcos Dizisine 1 Milyar Dolarlık Dava Açtı

Pablo Escobar'ın hayatının anlatıldığı Narcos dizisinin başı belaya girdi. Escobar'ın ailesi, izinsiz yere bilgilerin kullanılması gerekçesiyle yapımcıya 1 milyar dolarlık dava açtı.

24.09.2017 16:19  Güncelleme: 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kolombiyalı uyuşturucu lideri Pablo Escobar'ın ailesi Netflix'e dava açtı. Aile, gerekçe olarak Pablo Escobar isminin ve ailelerine dair birçok detayın aileden izin alınmaksızın dünyaca ünlü 'Narcos' dizisinde kullanmasını gösterdi.

TEHDİT EDİYORLARMIŞ

Pablo Escobar'ın kardeşi Roberto de Jesus Escobar Gaviria, çevrimiçi film ve dizi platformu Netflix'e Escobar'ın hayatının anlatıldığı Narcos dizisi nedeniyle, 1 milyar dolar değerinde tazminat davası açtı. Netflix'in söz konusu dizide Escobar ailesine dair birçok detayı izinsiz kullandığını dile getiren Gaviria, patronu olduğu Escobar Inc. ile birlikte geçen sene hukuki işlem başlattı. Duvar'ın aktardığına göre, Hollywood Reporter'a bir röportaj veren Gaviria, Netflix'in kendi isimlerini, Kolombiya'yı ve kendileriyle alakalı herhangi bir şeyi kullanarak televizyon programı yapmasını 'tehlikeli' olarak nitelendirdi. Netflix yetkililerinin korktuğunu ve Escobar'ın ailesine onları tehdit eden uzun bir mektup gönderdiklerini dile getiren Gaviria, talep ettikleri 1 milyar doları alabilmek için görüşmeleri sürdürdüklerini vurguladı.

Pablo Escobar\'ın Ailesi, Narcos Dizisine 1 Milyar Dolarlık Dava Açtı

Son Dakika Magazin Pablo Escobar'ın Ailesi, Narcos Dizisine 1 Milyar Dolarlık Dava Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement