Pakistan Başbakanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Seçimlerdeki Başarısından Dolayı Kutladı - Son Dakika
Güncel

Pakistan Başbakanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Seçimlerdeki Başarısından Dolayı Kutladı

Pakistan Başbakanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ı Seçimlerdeki Başarısından Dolayı Kutladı

Pakistan Başbakanı (Emekli) Yargıç Nasir-ul-Mulk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AK Parti'yi 24 Haziran seçimlerindeki başarısından dolayı kutladı.

25.06.2018 15:13  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pakistan Başbakanı (Emekli) Yargıç Nasir-ul-Mulk bir mesajla Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kazandığı tarihi başarıdan dolayı ve AK Parti'yi 24 Haziran 2018'de düzenlenen parlamenter seçimlerde kazandığı başarıdan dolayı kutladı.

Başbakan Nasir-ul-Mulk "Bu seçim zaferi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğine ve vizyonuna olan güçlü güvene ve Türkiye'nin AK Parti yönetimi altında gerçekleştirdiği kayda değer gelişmeye dayalı olarak verilen oylarla elde edildi" dedi.

HÜKÜMETİ VE TÜRK HALKINI KUTLADI

Başbakan Nasir-ul-Mulk aynı zamanda Türk demokratik kurumlarının ve değerlerinin kuvvetini takdir etti ve Türkiye halkını ve hükümetini parlamenter ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini barışçıl bir biçimde yürüttüğü için kutladı.

KARDEŞLİK BAĞLARININ GÜÇLÜLÜĞÜNE VURGU YAPTI

Başbakan (Emekli) Yargıç Nasir-ul-Mulk Pakistan halkının Türkiye'nin elde ettiği ilerleme ve gelişmeden büyük onur duyduğunu iletti ve Pakistan ve Türkiye halkları arasındaki tarihi kardeşlik bağlarının gelecekte her zamankinden daha güçlü olacağı yönündeki umudunu ifade etti.

İKİLİ İLİŞKİLERİ GENİŞLETMEYE YÖNELİK BAĞLIĞINI TEYİT ETTİ

Nasir-ul-Mulk aynı zamanda Pakistan Hükümetinin kardeş Türkiye Hükümetiyle var olan stratejik ikili ilişkilerini her ortamda genişletmek için çalışmaya devam etmeye yönelik olan bağlılığını da yeniden teyit etti.

Son Dakika Güncel Pakistan Başbakanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Seçimlerdeki Başarısından Dolayı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement