Pakistan'da 62. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Polo Turnuvası - Son Dakika
Güncel

Pakistan'da 62. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Polo Turnuvası

Pakistan'da bu yıl 62'ncisi gerçekleşen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Polo Turnuvası'nın galibi, Pakistan koruma takımı oldu.

29.10.2017 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pakistan'da bu yıl 62'ncisi gerçekleşen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Polo Turnuvası'nın galibi, Pakistan koruma takımı oldu.

Ravalpindi kentindeki Race Course Park Polo Sahası'nda düzenlenen ve ülkenin en eski polo turnuvalarından olan yarışmanın finalinde kıyasıya bir mücadele yaşandı.

İki ülke arasında dostluğu simgeleyen turnuvanın onur konuğu olan Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi Sadık Babür Girgin de final karşılaşmasını izledi. İlki 1950 yılında gerçekleşen turnuvaya, Pakistanlılar yoğun ilgi gösterdi.

Turnuvanın bugün oynanan final maçında Pakistan Hava Kuvvetleri Polo (PAF) ile Pakistan Koruma (Bodyguard) takımları karşı karşıya geldi.

Final mücadelesinin topunu Büyükelçi Girgin'in attı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı ve 1 saat süren finalde kazanan taraf, koruma takımı oldu.

Turnuvada dereceye girenler ödüllendirilirken, şampiyon takıma kupasını Sadık Babür Girgin takdim etti. Turnuva, Girgin ve yarışmacıların çektirdiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pakistan'da 62. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Polo Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement