Kız Çocuklarını İstismar Edip Öldürmekten Hüküm Giyen Mahkum İdam Edildi - Son Dakika
Dünya
BBC

Kız Çocuklarını İstismar Edip Öldürmekten Hüküm Giyen Mahkum İdam Edildi

Pakistan'da 7 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunup öldürmekten hüküm giyen İmran Ali adlı mahkum, son öldürdüğü kız çocuğunun babasının gözü önünde asıldı.

17.10.2018 10:46  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pakistan'da en az yedi kız çocuğunu cinsel istismarda bulunup öldürmekten hüküm giyen bir kişi bu sabah Lahore'da idam edildi. İmran Ali adlı mahkum, son öldürdüğü kız çocuğunun babası ve akrabalarının gözü önünde asıldı.

ACILI BABA: MEMNUNUM

Ocak'ta boğularak öldürüldükten sonra cesedi çöpe atılan Zainab'ın babası Amin Ansari, infazın televizyon yayınlanması için Yüksek Mahkeme'ye başvurmuş ama bu talebi reddedilmişti. Ansari, infazdan sonra "Dehşet verici sonunu gözlerimle görmekten memnunum" dedi.

Kız Çocuklarını İstismar Edip Öldürmekten Hüküm Giyen <a class='keyword-sd' href='/mahkum-2/' title='Mahkum'>Mahkum</a> İdam Edildi

YÜRÜYÜŞLER DÜZENLENMİŞTİ

Cinayet ülkede büyük bir öfke dalgası yaratmış, binlerce kişinin katıldığı yürüyüşler düzenlenmişti. Halasının yanına Kuran öğrenmeye Kasur kentine giden Zainab, 4 Ocak'ta kaybolmuştu. Zainab'ın cesedi beş gün sonra halasının evinin yakınlarındaki bir çöpte bulundu.

Kız Çocuklarını İstismar Edip Öldürmekten Hüküm Giyen Mahkum İdam Edildi

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİNİ AKRABALARI BULDU

Polisin katilin bulunması için yeterince çaba harcamadığı iddialarını protesto amacıyla yapılan yürüyüşlerde çatışma çıktı, iki kişi hayatını kaybetti. İmran Ali'nin güvenlik kamerası görüntülerini, Zainab'ın akrabaları bularak polise teslim etti. Ali'nin bir kız çocuğunu sürükleyerek götürüşünün görüntüleri sosyal medya paylaşılması öfkeyi artırdı. 24 yaşındaki İmran Ali, DNA örneğinin uyuşmasıyla 23 Ocak'ta tutuklandı.

Daha sonra Kusar'da altı kız çocuğunu daha benzer şekilde öldürdüğü belirlenen Ali Şubat'ta idam cezasına çarptırıldı. Cumhurbaşkanı Arif Alvi, bu ayın başlarında Ali'nin af başvurusunu reddetmişti.

Kız Çocuklarını İstismar Edip Öldürmekten Hüküm Giyen Mahkum İdam Edildi
Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya Kız Çocuklarını İstismar Edip Öldürmekten Hüküm Giyen Mahkum İdam Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • KAYIP ŞEHİR ATLANTİS: idama karşıyım yaşasın özgürlük 2 39 Yanıtla
  • cemil sencar: harika bir karar 37 0 Yanıtla
  • hasan: Türkiye ye idam gelecekti sözde. Kimse boşuna beklemesin idam falan gelmez Çünkü Türkiye hala abd nin boyunduruğu altındaymış. Papaz davasında gördük bunu 31 3 Yanıtla
  • muhammed mustafa 3169 u sever: arkadaşlar bu gün rüyamda kedi kesiyordum sizce bu ne olabilir 1 26 Yanıtla
  • DERDO: İŞTE ADALET BUDUR YAŞASIN BÖYLE ADALET 20 1 Yanıtla
  • U: Tebrikler Pakistana.Bizim hakimlerin hapse atmaya basireti yetmez iken, adamlar kimsenin gözünün yaşına bakmıyor.Şimdi af çıkacakmış bi de, ortalık pislikten geçilmez.AF ÇIKMASIN. 19 1 Yanıtla
  • CIHAT: Hadi darisi bizim basimiza İNŞALLAH... 19 1 Yanıtla
  • esra: çok sevindim darısı dünyadaki bütün sapıklara 17 0 Yanıtla
  • adalet...: Keşke bizde de adalet bu olsa... 17 0 Yanıtla serdar: size katılıyorum adalet hanım :) 4 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
BBC

Advertisement