Palandöken Belediyesi'nde Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Palandöken Belediyesi'nde Bayramlaşma

Palandöken Belediyesi\'nde Bayramlaşma

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, düzenlenen bayramlaşma programında belediye çalışanları ile bir araya geldi.

17.10.2013 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, düzenlenen bayramlaşma programında belediye çalışanları ile bir araya geldi.

Palandöken Belediyesi Fen İşleri Şantiyesinde Kurban Keserek bayramlaşan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, HAK-İŞ Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, Başkan Yardımcıları Zafer Bülent Engin, Muzaffer Taşyürek, Doğan Alp, Necdet Aydın, Mahmut Koşapınar, Mazhar Özdemir birim amirleri ve personel katıldı.

Başkan Bulutlar, bayramların birlik ve beraberliğin kaynaşmanın sağlandığı günler olduğunu belirterek, bütün çalışanlarla tek tek tokalaşıp bayramlaştı.

Başkan Bulutlar, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, dün açılışını yaptığımız Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksinin açılışında yapmış olduğunuz çalışmalardan ve göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı tüm personelimi kutlarım.Bu vesileyle bayramların insanları birleştiren önemli günlerden biri olduğunu söyledi. Bulutlar, şöyle dedi:

"Birlik ve beraberliğimize vesile olan bu güzel günler çok önemlidir. Kurban Bayramı Allah'a yaklaşmak demektir. Kurban, büyük bir ibadettir. Dini ve milli bayramlarımız, birlik ve beraberliğimiz için önemli günlerdir. Bugünlerde daha çok birbirimizi sevmeliyiz, birbirimize daha çok yardımcı olmalıyız. Daha nice mutlu gün ve bayramlara afiyet içerisinde ulaşırız. Bu vesileyle Personelimin ve hemşerilerimizin mübarek gününü kutluyor ve esenlikler diliyorum."dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Palandöken Belediyesi'nde Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement