Palandöken Belediyesi, Niksar Belediyesini 3-1'le Geçti… - Son Dakika
Yerel

Palandöken Belediyesi, Niksar Belediyesini 3-1'le Geçti…

Palandöken Belediyesi, Niksar Belediyesini 3-1\'le Geçti…

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Palandöken Belediye Spor Erkek Voleybol takımı konuk ettiği Niksar Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek ligdeki puanını 12’ye çıkardı.

09.11.2015 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi'nde mücadele eden Palandöken Belediye Spor Erkek Voleybol takımı konuk ettiği Niksar Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek ligdeki puanını 12'ye çıkardı.

İlk seti rakibine veren Palandöken Belediyespor ikinci sette daha düzenli bir oyunla maça ortak oldu. Daha sonraki setler de etkili bir oyun ortaya koyan Palandöken Belediyespor, Niksar Belediyespor karşısında üstünlük sağlayarak setleri (19-25-25-17-25-21-25-18) alarak puan hanesine 3 puan yazdırdı.

Palandöken Belediyesi Voleybol takımı maçın bitimiyle birlikte salonda uzun süre taraftarıyla galibiyetin sevincini yaşadılar. Palandöken Belediyesi Voleybol takımı hocası Süleyman Kolişler,"Galibiyetimizi Belediye Başkanımıza, kulüp başkanımız ve taraftarlarımıza hediye olsun" diye konuştu.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, maç sonrasın da sporcuları alınan bu galibiyetten sonra tek tek kutladı. Palandöken Belediyespor, çekişmeli geçen maçta rakibini 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Salon: Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Ömer Aşıkoğlu ve Nevzat Meydan

Palandöken Belediyespor: Okay, Eray, Gürkan, Kaan, Bahadır, Fikri, Alper, Sercan, Server, Alper, Oğulcan)

Niksar Belediyespor: Numan, Samet, Uğur, Harun, Mete, Tunay, Ömer, Ahmet, Mehmet, Hakan, Muhammet, Tunay) - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Palandöken Belediyesi, Niksar Belediyesini 3-1'le Geçti… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement