Palandöken'de Fidan Dikme Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Palandöken'de Fidan Dikme Etkinliği

Erzurum'da Palandöken Belediyesi yetkilileri ve İMKB Ortaokulu öğrencileri, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında fidan dikti.

19.04.2018 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da Palandöken Belediyesi yetkilileri ve İMKB Ortaokulu öğrencileri, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında fidan dikti.

Ellerine kazma ve kürekleri alan öğrenciler büyük bir heyecanla fidan dikip, ilk can suyunu verdi.

Öğrenciler diktikleri fidanların yanında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fidan dikim etkinliğine öğrencilerin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Aydın, okul yetkilileri, belediye çalışanları ve öğretmenler katıldı.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, burada yaptığı açıklamada, "Yeşil bir Palandöken sevdamızdır" diyerek yola çıktıkları tarihten itibaren ilçede 82 park inşa ettiklerini söyledi.

Bulutlar şöyle devam etti:

"Bu parklarımızın tamamında şehrimizin iklimine uygun binlerce fidanı toprakla buluşturduk. Zaman zaman ilçemizde bulunan kurumlarımızla koordineli bir şekilde çalışarak bu tür etkinlikler yapmakla kalmıyoruz, diktiğimiz fidanlar sayesinde okulumuz ve mahallemiz daha yeşil bir görünüme kavuşturuyor. Bu sayede geleceğimiz olan çocuklarımıza doğa sevgisinin ve bilincinin aşılanması hususunda da önemli bir katkı sunmuş oluyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Palandöken'de Fidan Dikme Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement